Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 26, 2008, 03:38:45 ÖS--> Tante naber?? ;D

Iyilik ... seni sormali sen nasilsin sevgili yegenim?  :)
Tekrar hosgeldin aramiza...  :)

3,14

--> Hos buldum. :D Cok sey degismis, ama demi... ;D Yenilikler yapilmis... ;D :D

dielosch

ben de de lazlık var :D ama senin söylediğin karadeniz ağzı Onur Abi :D

ya da şöyle felsefik bir cümle kurayım

==> Her Laz bir karadenizlidir , ama her karadenizli bir laz değildir :D

bi tane daha

==> Her Laz Karadeniz ağzıyla konuşabilir ama her karadenizli lazca konuşamaz :D

birde şunu ekliyim sen de karadenizlilik mi var yoksa lazlık mı çok farklıdır da ikisi :D

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 26, 2008, 03:57:06 ÖS--> Hos buldum. :D Cok sey degismis, ama demi... ;D Yenilikler yapilmis... ;D :D

Evet , bence cok güzel olmus.
Adminin ellerine,emegine saglik.  :)

3,14

--> Ha bende garadenuzluluk var azucuk da... ;D ;D

dielosch

evet :D hemşehri sayılırız azda olsa o zaman :D :haha:

3,14

dielosch

amma karışık bir konuyu açtın şimdi :D ben mersinde doğdum annem erzincanda babam sakaryada ama dedemler trabzonlular ordan gelmişler sakaryaya yerleşmişler annemin babası felanda mersinli yani durumu toparlarsak ben her taraflı olabilirim ne olduğum belli değil :haha:

3,14

--> Nerden geldigin belli degil... ;D Sahan Gökbakar'in videolari aklima geldi.... ;D

dielosch

:haha: şahan hiç izlemedim diyemicem ama öyle birşey izlemedim kuzenim sağolsun izletirdi zorla bende sıkılırdım çünkü aynı şeyi kaç kere izletirdi bi süre sonra izlemiyordum artık dalıp gidiyordum ne sorarsada hıhı diye geçiştiriyordum da bir gün yakalandım malesef :D kızdı biraz ama sonra unuttu gitti :haha:

3,14

--> Ben de defalarca defalarca bakarim bikmam.... ;D ;D

dielosch

ben de aynı o şekilde Tokio Hotelden Tom'dan , BİLL'den bıkmam :D :haha:

3,14

--> Bill'i de Kill'i de bilmem... ;D Isimler dogru mu onu da bilmiyorum. Tom muydu birisi ???

3,14

--> Tokyo hakkinda, bizimki daha özel derken ne demek istedin anlamadim... :S ???

dielosch

Umhh şöyle diyim aslında siteyi biraz karıştırırsan bulursun ama uğraştırmıyım biraz daha açık olayım anlarsın artık :D

Bill benim çok çok çok önemli herşeyden daha çok önemli

Tom'sa Gizem İçin öyle anladın mı şimdi?

Önemliden neyi kastettiğimi :D

3,14

dielosch

bu arada neden kimse yok ya :-\