Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

slam miillet
oo gece ablacigim slm nirelerdeydiniz bakem.görünmediniz bugün

gece

burdayim geldim iste kirsehirim biraz kafa dinledim ;) nasilsin ?

kirsehir7

Karten

Slm arkadaşlar sitenizi yeni buldum bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim benim yarın yabancı dil muafiyet sınavım var almancadan girmeyi düşünüyorum acaba tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?Nerelerden ne gibi sorular yani gramer tipi gibi mi sorular çıkar?Forum'da bazı testler vardı çözdüm...Ona yakın sorular olur mu şimdiden teşekkürler...

gece

Cok afedersiniz Karten yabanci dilden muafiyet sinavi ne demek ?  ::)
Birde meark ettim kusuruma bakmassaniz neden son güne hatta geceye biraktinizki calisma isini  :-\

Karten

Muafiyet sınavı yani üniversitelerde yabancı dil muafiyet sınava giriorsun ve geçersen o sınavdan yıl içinde yabancı dilden muaf oluyorsun yani girmiyorsun hazırlık var ise hazırlık okumuyorsun benim 2 yıllık olduğu için muaf olacağım dersten ...Bi de son gün çalışmam söz konusu değil sadece testleri çözme anlamında ve bu siteyi yeni bulduğum için bugün yazıyorum yoksa dün bulsaydım dün yazardım...

gece

Alıntı yapılan: Karten - Ekim 27, 2008, 12:14:23 ÖÖMuafiyet sınavı yani üniversitelerde yabancı dil muafiyet sınava giriorsun ve geçersen o sınavdan yıl içinde yabancı dilden muaf oluyorsun yani girmiyorsun hazırlık var ise hazırlık okumuyorsun benim 2 yıllık olduğu için muaf olacağım dersten ...Bi de son gün çalışmam söz konusu değil sadece testleri çözme anlamında ve bu siteyi yeni bulduğum için bugün yazıyorum yoksa dün bulsaydım dün yazardım...

anladim Allah yardimcin olsun Karten basarilar ...

3,14

--> Iyi aksamlar arkadaslar ben de geldim... :)

gece

Hosgeldin 3,14 nasilsin görünmeyli...

3,14

--> Gösürmeyeli iyi gibiyim... Simdi de ayni... Sen nasilsin gece?

gece

Iyi sükür buralardayim ne olsun biraz pratik biraz muhabbet gayet hos 3, 14  Onur  :)

3,14

--> Simdi cikmam lazim benim, benim de uyumaya ihtiyacim var demi ama.... ;D ;D :P :D

Hadi gece abla sonra görüsmek üzere...
Diger üyelere de iyi geceler cümleten...  byby:)

gece

Sanada iyi geceler 3, 14 Onur  byby:)

gece

Arkadaslar saat gecti kafam calismiyo hos  ne zaman calisiyoki :haha:

simdilik hoscakalin görüsmek üzere  byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ekim 26, 2008, 09:23:06 ÖSSlm Almancax hayirli geceler olsun ;)
güzel bir haber kirmizi koltugun yeni kiracisi belli olmus gizem  ;D
söyle en klas sorularinizi hazirlayin gizem seve seve cevaplar  :haha:

evet seve seve cevaplarım tabii.. ;D bende hiç kırmızı koltuğa oturmamıştım oturmuşmuydum acaba hatırlamıyorum... şöyle TV koltuğu gibi bişey olursa çokta rahat olur... (şoku atlattım sanırım.. ;D )

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ekim 27, 2008, 12:42:19 ÖÖArkadaslar saat gecti kafam calismiyo hos  ne zaman calisiyoki :haha:

simdilik hoscakalin görüsmek üzere  byby:)
estağfurullah gece abla o ne demek öyle maşAllah zehir gibisin çook çalışıyo kafan çoook... okey:)

gece

Sagolasin gizem nasilsin :)