Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

iyiyim gece abla sen nasılsın?? :)

gece

Iyiyim sükür ne olsun :)
Biraz almanca gezineyim dedim konulara dalmisim ;)

...mystery...

güzel güzel... ;D

bende gezinip çalışmak isterdim ama 3 dil bir arada olmaz birbirine girmesin hepsi diye almancayı bıraktım ama yazın çalışıcam.. :)

gece

MasAllah calisirsin tabi üc dil valla bravo ögren tabi gencsiniz ne güzel Allah yardimcin olsun gizem :)

...mystery...

:)

okulda ingilizce 1. yabancı dil 2.side fransızca bide ben almanca öğrenmek istiyorum Almanyada üniversiteye gitmek istediğim yani istediğimiz için dielosch'la ;D bide almancayı seviyorum çok istisnası var ama yinede seviyorum... :)

gerçekten Allah yardımcım olsun..sağol gece abla.. :)

gece

ben cikiyorum gizem  simdilik hoscakal  byby:)

...mystery...

tamam gece abla hoşçakal kendine iyi bak... byby:)

...mystery...

hoşgeldin kirsehir nasılsın?? :)

kirsehir7

hosbuldum gizemim nasilsin bakem.keyifler nasil.

...mystery...

süper ya... :) çok mutluyum yarın okul yarım gün yani 4 ders 2si tören diğer 2sindede koro için çalışma var bende gidicem hem 5 kat çıkmak zorunda kalmıcam hemde matematikle gramer(ing) kurtulucam :haha: sen nasılsın?? :)

...mystery...

bu arada kırmızı koltuktan kalkıyosun kalkarkende bana bırakıyosun.. >:( nasıldı rahatmıydı bari?? en son kurban sensin taktik alıyım.. ;D :haha:

kirsehir7

evet kirmizi koltuk hayirli olsun.rahatti rahatt  kur;)

...mystery...

iyi bari... utanan:) rahatlığıyla kendimi avuturum... ;D neyse yaa şaka yapıyorum çok oturmak istediğimden değil..şaka olsun diye böyle abartıyodum farkettim biraz uzattım.. :haha: oturucaz kalkıcaz...sanki her koltukta sürekli oturuyoruz bunda diğerlerine göre daha uzun oturucaz ama olsun.. ;D

...mystery...

ama eğlenceli olucak...yani heralde öyle olur... :haha: inşAllah.. :)

...mystery...

ben şimdilik gidiyorum kirsehir burdayım ama yazamıcam biraz ders çalışmam gerekiyor.. kendine iyi bak geldiğimde burda olursan görüşmek üzere.. byby:)

kirsehir7

3,14

--> Söyle bir giriyim demistim... Simdi ama cikmam lazim... :-\ Hadi Allaha emanet olun...