çok garip..her seferinde nasıl biliyor şaşırdım ya..bi bakın derim..

Başlatan ...mystery..., Ekim 27, 2008, 06:54:54 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

dielosch

bu ne ya kafayı yicem nasıl biliyor ama ilkinde bilemedi bende sevindim ama şimdi ne ypsak biliyor ya ne hilesi var bunun medyum değil ya :-\

dielosch

ya gizem bak şimdi
ben kuzenim ve kardeşim birbirimize söylemeden 3 rakamı işte yaptık tamam mı üçümüzde aynı anda baktık ve 3 müzünde aynı işaret bu ne ya çıldırcammmm :haha:

dielosch

hahayyy çözdük kuzenle o işlemleri yaptığın zaman sonuç hep 9'un katı çıkıyor 9'un katı olan sayılarında işaretleri hep aynı bu yüzden hep biliyormuş gibi oluyor bir nevi sazan avlama da denebilir yalnız düşünen akıllıca düşünmüş de çözemeseydik kafayı yicektim :haha:

...mystery...

...mystery...

ben öyle şeylere kafa yormam yani kafa yormaktan hoşlanmam... ;D geçen hafta mat. quizindeki sorulara bile uğraşmadım önemsemediğim için çok kötüde bişey almamışım zaten çalışmamıştım... ::) ne tembelim yaa... kısaca ders bile olsa önemli olmadıkça kafa yormuyorum... ;)

dielosch

ben yorarım ;) ve iyi ki yoruyorum böyle şeyleri çözünce rahatlıyorum :haha:

...mystery...

bilmem...ben yormam işte başım ağrıyo çok düşününce... ;D tembelim işte yaa.. ;D dünyada iş olduğunu bilseymişim doğmıcakmışım.. :haha:

dielosch

evet benimde ağrıyor ama şunu kabullenemiyorum işte yapım sağolsun bu program alt tarafı Allah değil ki ( töbe töbe ) neyi ne yaptığımızı bilsin hani bi hilesi var ama ne :D hatta bu yüzden uçuk çıktı dudağımda ama yapım bu bulmadan bırakmam :D bak belki bi gün işine yararım :haha:

...mystery...

kesin yararsın.. ;D

dilara bişey söylicem benim dudağımda uçuk var biliyomusun?? :o

ben iyice şüphelenmeye başladım bizi hastanede karıştırdıklarından... :-\

dielosch

:haha: acaba seni7 ay felan geç mi yazdırdılar :D yani öyle bi ihtimalde var aynı anda doğmadık diye de diyemeyiz burası Türkiye :haha:

...mystery...

bilmiyorum..aileler falan doğum tarihlerini değiştirimş olabilirler...kesin o pis doktorların fikridir...(pis dediysem bizimkilere dedim doktor olanlar alınmasınlar tabi varsa... ::) ) ;D

dielosch

...mystery...