Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Tesekkürler ufaklik... :) Hadi Almanca konusak.. ;D

dielosch

şimdi anladım neden ses çıkmıyor Onu Abi gelmiş ;D

Hoş Gelmiş...

3,14

--> Hos bulduk ufaklik2... ;D Naber? ;D Ya keske herkes simdi burda olsa yaa...

...mystery...

dielosch

iyiyim Onur abi nolsun yaa internete veda partisi veriyoruz Gizem'le şu yazılılar için sen de katıl dicem de sen daha yeni geldin zaten hemen gitmek olmaz ;D evet yaaa herkes olsa ne güzel olur özellikle Esma Ablayı özledim yaaa :D ne zamandır hiç gözükmüyor yani geç saatte girdikleri için :-\

...mystery...

evet yaaa gıcık yazılılar ders çalışmak bişey değilde o sınavlara girmek yok mu??? ;D

dielosch

:haha: kesinlikle çalışalım ama girmeyelim yaa çalışanlara 100 versinler :D sınav yok dert yok ohh ne güzel yaa :D

...mystery...

evet bencede.... ;D ben çalışmazdımki o zaman :haha: tekrarlıyorum.. dünyada iş olduğunu bilseymişim doğmazmışım... ;D ki gerçekten bilseydim doğmazdım... :haha:

3,14

--> Atatürk'ün vatani teslim ettigi su genclige bir bakin... ;D

...mystery...

yaa ama sınav soruları gerçekten çok kazık...

20 soru hepsi 3'er şık ve zor ve uzun ayrıca biyoloji ayrıca 45 dk der 10 dk dağıtsa kağıtları konuşsa falan kaldı 35 dk yap yapabilirsen 60 soruyu ooooohhh ne güzel 10 soru sorsunlar ben sınavlara bayıla bayıla girerim...

not olarak çok yanlış yapsan çok puan düşmez iyi ama uzun zaten yetişmez... :-\

dielosch

bizim de hoca bi biyoloji quiz i yapmıştı nerde akılda kalması imkansız laf arasında sölediği ki bunları nedense hiç kimse duymuyor ;D onları sordu en yüksek alan 53 tü bense 40 almıştım ayy çok komikti yaaa okul 1. si çocuk da 9,5 soru yaptım diodu 10 sorudan sonra o da 40 aldı ayyy en çok ona güldüm yaaa ;D ama halimiz komikti Allah'tan hoca çöpe attı bu size uyarı bu çok basitti yazılıda 0 alırsınız anca dedi tırstım yaaa :-\

3,14

--> Aglanacak halinize gülün siz... ;D

...mystery...

ben gülmüyorum ki... ;D demekki bütün biyolojiciler psikopat... :haha:

gece

Slm almancax slm arkadaslar nasilsiniz bakalim ;)

dielosch

aa gece abla biz iyiyiz sen ?? tabi biz diyecek kişiler kaldıysa :D

gece

Bende iyiym sagolasin dilos ;)
dolasiyorum biraz muhabbetinize katilmak istedim ama kimse yokmu  :-\

dielosch

var...dı gizem çıktı Onur abinin de sesi soluğu çıkmıyor heyyy nerdesinn Abi yaaa ??