Göz Yanılmaları ve Değişik İlüzyonlar

Başlatan ...mystery..., Ekim 25, 2008, 07:12:16 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

...mystery...

bu resimde spiral mi görüyorsunuz daire mi? :)

...mystery...

şimdide bi tanesinin cevabı... ;D diğerlerini tahmin etmişsinizdir sanırım diğerlerinin tek sebebi var GÖZ YANILMASI ;D

bu sayfanın 2. resminde kaç kişi var demiştim kaç buldunuz mu?? ;D

9 kişilerdi... ;)

...mystery...

hmm... :-\ bi tane daha konuyla çok alakalı değil beyinle ilgili birşey ama yinede biraz göz var işin içinde.. utanan:) ben yapamıyorum karışıyo renkler bide siz bakın isterseniz... ;D

kelimelerin hangi renklerle yazıldığını söylemeye çalışırmısınız?? ama sakın yazan rengi söylemeyin..bide mümkünse hızlı olmaya çalışın.. utanan:) ben yapamadım acaba yapabilen çıkıcakmı??? ::)

...mystery...

dielosch

...mystery...

;D bakalım kimler yapabilicek ?? ben 2.denememde yaptım... ;D

dielosch

...mystery...

...mystery...

...mystery...

sizce resimdeki tam bir karemi yoksa ortalardan biraz basılmışmı???

...mystery...

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:05:29 ÖSne görüyorsunuz ?? ?? ;D

--> Paltolu bir adam, daha dogrusu acayip bir kürk müdür, ne bu ya... ;D Bir de onun gölgesi tabi... ;D Arkasi dönük adamin onu da söyleyim.. ;D

...mystery...

bilyeleri raflara yerleştirebilen var mı??? :)

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:06:11 ÖSsizce resimdeki tam bir karemi yoksa ortalardan biraz basılmışmı???

--> Tam kare ama gözlerimiz bizi yaniltiyolar... ;D Egilip ya da yandan bakarsak düzler.... ;D

3,14

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 28, 2008, 09:06:49 ÖSdik çizgilerden hangisi daha uzun????

--> Sagdaki... Dermisiiiiiiiimm... ;D Ayni ya kimi kandiriyon... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 28, 2008, 09:08:13 ÖS--> Paltolu bir adam, daha dogrusu acayip bir kürk müdür, ne bu ya... ;D Bir de onun gölgesi tabi... ;D Arkasi dönük adamin onu da söyleyim.. ;D
,

bir eskimo ve bir kızılderili var onur abi... ;D