Ben zalimin ta kendisiyim

Başlatan yildizkaymasi, Ekim 26, 2008, 01:28:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 26, 2008, 06:27:59 ÖS--> Dogrudur... Hicbir zirveye ter dökmeden cikilamaz diye bir söz de duymustum... ;D

işte bu söz çok doğru onur abi... okey:) buna benzer bişeyi bende duymuştum ama hatırlayamadım.. :-\

SEVGI-40

yine coik güzel bi siir cok anlamli acaip bi yetenek ya süpersin yildizkaymasi

3,14

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 29, 2008, 11:09:38 ÖÖyine coik güzel bi siir cok anlamli acaip bi yetenek ya süpersin yildizkaymasi

--> Valla haklisin Sevgi, süper siirler yaziyor yildizkaymasi. Süper bir yetenek! :)

Ayrica;
Alıntı yapılan: yildizkaymasi - Ekim 26, 2008, 06:21:02 ÖSYaptigim iyilikler meger kendim icinmis!

--> Bu söz cok süper ya...

yildizkaymasi

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Ekim 29, 2008, 11:09:38 ÖÖyine coik güzel bi siir cok anlamli acaip bi yetenek ya süpersin yildizkaymasi
cok tesekkür ederim, ilgi duyup okudugunuz icin, icimde böyle firtinalar kopuyor iste bazen, melek derler bana ama melek olmadigimi ispatlamak icin böylede yaziyorum iste :)

yildizkaymasi

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 29, 2008, 03:09:21 ÖS--> Valla haklisin Sevgi, süper siirler yaziyor yildizkaymasi. Süper bir yetenek! :)

Ayrica;

--> Bu söz cok süper ya...

Tesekkü ederim, "Yaptigim iyilikler meger benim icinmis" bu sözü gercekten tam anlami ile düsünecek olursak, gercekten yapilan her zulum karisi iyilik yapan sonunda mükafatini aliyor.
Mesela düsmeyen bir insan her zaman dim dik durur, bu iyimi? Hayir degil, cünkü hic düsmemis.
Düsen insan düsüp kalkmanin ilmini ögrenmis ve düsse bile kalkmasini bilir. yani kendini egitir, kalkmakta egitim görür, onun icin yapilan iyilikler zor da olsa yine kendimiz icindir.