Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Ben niye bir defa kullanabildim ama??? Haksizlik... :'( :'( :'(

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Ekim 29, 2008, 06:03:23 ÖS--> Ben niye bir defa kullanabildim ama??? Haksizlik... :'( :'( :'(

Sanirim yeni düzenleme olmadan oy kullandigin icindir.

Eger iki koy kullanmak  istiyorsan Admine danisman lazim.

O ipler onun elinde...  :)

3,14

--> Haksizlik ama ya... :( :'( Bana ne ben oyumu isterimmm....... Oy oy oy oy oy oy anam oy... ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 28, 2008, 10:41:11 ÖSKonuyu simdi aciyorum mystery.
Hayirli olsun :D
sağol esma ablada..ilk sorular bomba gibi olmuş...ben kırk yıl düşünsem o kadar soru aklıma gelmez.. ::) ama yormadı o kadar.. ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 29, 2008, 09:56:41 ÖSsağol esma ablada..ilk sorular bomba gibi olmuş...ben kırk yıl düşünsem o kadar soru aklıma gelmez.. ::) ama yormadı o kadar.. ;D

4 dk icinde anca bu kadar Soru sorabildim.  ;D
Yoran sorular yakinda ...  kur;)

SYILDIZ

arkadaslar gülmeyin de ben oylamami yaptim tamam ama anket falan göremiyorum sizler anket ve sorulardan bahsediyorsunuz kirmizi koltuk falan hani nerdeeeeeeeeee

gece

Oylama yani anket sayfanin basinda SYILDIZ ...

...mystery...

yücel açık ara farkla önde... ;D ama koltuk çooooooooooook rahat valla.. ::) ben oturuyorum kimseye vermem..yücel'e saklıyorum.. :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 29, 2008, 05:09:16 ÖSRahat oturmakmi?  :zopa:

Bi ara görüselim istersen ?  ;D

aaaaa ablacım her zaman görüşürüz ama mümkünse kırmızı renkler eşliğinde olmasın ;D
:haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 30, 2008, 09:01:59 ÖSaaaaa ablacım her zaman görüşürüz ama mümkünse kırmızı renkler eşliğinde olmasın ;D
:haha:
vay vay vay....yoksa yücel ve onur abiden sonraki konuğumuz senmisin?? ;D yaa dilara sen bana soru sorsana...ben sana sorucam sen bana sormadan ben sana sorarsam(çok karışık oldu farkındayım ::) ) kendimi kötü hissederim... :haha:

dielosch

ben seni gayet iyi tanıyorum tweety^m gerek yok soruya ;) hem ben soramam yani kimseye sormadım o yetenek ben de yok :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: SYILDIZ - Ekim 30, 2008, 02:05:24 ÖÖarkadaslar gülmeyin de ben oylamami yaptim tamam ama anket falan göremiyorum sizler anket ve sorulardan bahsediyorsunuz kirmizi koltuk falan hani nerdeeeeeeeeee

Sevgili SYILDIZI,
Anketsiz nasil oylama yapabildiniz ?  :)

SYILDIZI der ki: kirmizi koltuk falan hani nerdeeeeeeeeee

iste burda ...  :)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 30, 2008, 09:55:07 ÖSSevgili SYILDIZI,
Anketsiz nasil oylama yapabildiniz ?  :)

ben de onu sorcaktım unutmuşum yaaa :-\ sahi nasıl oylama yaptınız...ayrıca üstteki oylamayı hala göremediniz mi :-\

SYILDIZ

tamam sagolun arkadaslar kendi sorumun cevabini kendim buldum. sizler kirmizi koltuk ve esma yada kirmizi koltuk sevgi diye yeni sayfa aciyormussunuz sorular ve kirmizi koltuk ordaymis javascript:void(0);

...mystery...

oooooo yücel arayı iyice açmış...bu soğuk havada valla koltuk dahada üşütüyor yaa...bi elektrikli soba falan lazım yada sıcak bir sobaya alın ya beni... ;D şaka şaka süper koltuk çok rahat bir oturunca bi daha kalkmak istemiyo insan ( ;D ) o kadar rahat.. ::) ;D

gece

Kirmizi koltugun yeni üyesi belli olmuss ;D

YESILLIM ne zaman acikliycaksin ... ?
alkis:)

esma 41

Alıntı yapılan: gece - Kasım 02, 2008, 10:20:12 ÖSKirmizi koltugun yeni üyesi belli olmuss ;D

YESILLIM ne zaman acikliycaksin ... ?
alkis:)

Mystery Koltuga birkac gün gec oturdugu icin ... maalesef aciklama yapamicam.
Bir-iki gün daha sabretmeniz gerekiyor.  ;D