Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

aaaa hoşgeldin gece abla...ben iyiyim sen nasılsın ??

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 30, 2008, 05:06:55 ÖSSelam, iyiyiz sizler nasılsınız?

Sükür iyiyim geldim söyle bir dolasayim dedim,bu arada parti süperdi de pasta biraz bayatmiydi ne  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 30, 2008, 05:07:10 ÖSaaaa hoşgeldin gece abla...ben iyiyim sen nasılsın ??

Bende iyiym gizem sagolsin dünkü pastadan konusuyorduk biraz bayat gibiydi demi  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ekim 30, 2008, 05:09:40 ÖSBende iyiym gizem sagolsin dünkü pastadan konusuyorduk biraz bayat gibiydi demi  :haha:

ben bakamadım tadına...ama dilara^mın yaptığı pastalar bayat olmaz ya... ;D

...mystery...

ama ben yiyemediğim için sen bayat diyosan bayattır gece abla... ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 30, 2008, 05:10:58 ÖSama ben yiyemediğim için sen bayat diyosan bayattır gece abla... ;D

Bayat demiyorum yaw bayat gibiydi diyorum  :haha:

Beni gidi beni ne sis yansin ne kebap misali  ;D

...mystery...

;D ;D ;D

tamam o zaman bayat gibidir... ;D

...mystery...

eeee gece abla bana soru hazırlıyordun öyle demiştin sanki göremedim sorularını.. ::) esma ablaya o kadar cevap verdim seninde soruların beklerim ;D (eceline susamış bi gizem havası seziyorum sanki ama hadi hayırlısı.. ::) )

gece

eceline susamis gizem havasi  ;D tuttum bu sözünü gizem ;D
buaralar baya yogunum ama sana öyle sorular hazirliycamki Muharrem beyden soru sormasini rica ediceksin  :haha:
Muharrem beyin bana sordugu sorulara bir göz at espiriyi anlarsin Gizemcim  :haha:

...mystery...

:haha: beğendiysen ne güzel..!! aslında benimde hoşuma gitti birden aklıma geldi.. ::)

muharrem beyden soru...olsun o da sorsun nolucak cevaplarım... ::)

göz atmama gerek yok ben iyi takip ettim gece abla.. ;D

gece

Demek iyi takip ettin Duydunuz Muharrem bey  Gizem baya baya sizin sorulari bekliyo söyle 20 30 kadar  ;D

...mystery...

oooo süpermiş...ama rica etsemde haftasonu olsa sorucaksanız muharrem bey zaten haftasonu geldide ::) gelecek hafta çok yazılımız varda dinlenme aramda rahat rahat yapıyım soruları aceleye gelmesin... ;D

gece

...mystery...

bilmem bakalım neler görücem.. ::)

MuhaяяeM

Nee ? Soru mu? :haha:

Birileri kaşınma moduna girmiş anlaşılan :haha:

Sorarız canım, akşama bakıver bi ara :)

...mystery...

:haha: kaşınma modu.. ;D bilmem olabilir bazen olur bana... ::)

tamam bakabilirsem bakarım bi ara.. ;D

ama şimdi çıkmam lazım yoksa akşama bakamam... ;D

hoşçakalın kendinize iyi bakın... byby:)

akşama gelirim... :)

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 30, 2008, 05:36:18 ÖSNee ? Soru mu? :haha:

Birileri kaşınma moduna girmiş anlaşılan :haha:

Sorarız canım, akşama bakıver bi ara :)

Muharrem bey en zorrr sorulariniz hangileriyse sorun cekinmeyin Gizemcim cok zekidir cözer hemen ;D