Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 30, 2008, 05:38:13 ÖS:haha: kaşınma modu.. ;D bilmem olabilir bazen olur bana... ::)

tamam bakabilirsem bakarım bi ara.. ;D

ama şimdi çıkmam lazım yoksa akşama bakamam... ;D

hoşçakalın kendinize iyi bakın... byby:)

akşama gelirim... :)

Bende cikiyorum aksama sorular ve cevaplar eminim cok heycanli ve eglenceli olucak Aksama görüsmek üzere
Hoscakalin Muharrem bey  byby:)
Gizemcim canim sanada kolay gele ;D  byby:)

MuhaяяeM

İyi akşamlar hepinize

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ekim 30, 2008, 05:39:04 ÖSMuharrem bey en zorrr sorulariniz hangileriyse sorun cekinmeyin Gizemcim cok zekidir cözer hemen ;D
utanan:)

koskoca OKS'ye girdim çıktım kendimle ilgili soruları kolay kolay cevaplarım heralde... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Ekim 30, 2008, 05:40:59 ÖSBende cikiyorum aksama sorular ve cevaplar eminim cok heycanli ve eglenceli olucak Aksama görüsmek üzere
Hoscakalin Muharrem bey  byby:)
Gizemcim canim sanada kolay gele ;D  byby:)

evet bencede heyecanlı olucak.. ;D

sağol gece abla.. utanan:)

...mystery...

ben yine geldimde kimse yok galiba bu sefer... :-\ gittim 57 sayfa kitap okudum geldim şimdi kimse girmedi mi yani?? :'(

dielosch

naberr almancax ve gizemcikkk ;D nasıl koltuk??? kalkma ordan yaa giderkende götürelim evimize karizma bişiye benziyor
:haha:

...mystery...

evet yaaa çok rahat bişey... ;D kırmızı kırmızı...terletmiyoda aksine serin tutuyo... :haha:

...mystery...

hem sen gel nasılsın diye sor dilara hemde cevap verme ben kaçıyorum zaten...herkese iyi geceler kendinize iyi bakın sizede iyi geceler muharrem bey(çok resmi bu yaa adminim desemde çok cıvık ne desem acaba?? siz bilirsiniz eğer görürseniz tabiki.. ::) ) hadi herkese iyi geceler.. byby:) sorularınızı bekliyorum.. ( ;D kaşınma gizem kaşınma tut şu elini... :-\ )
neyse kaçtım byby:)

dielosch

işim vardı canım ödev yapıyorum ;D sana da iyi gecelerr ...

dielosch

heyyyyy kimseler yok mu yaa bu laf lafı açıyor çok boş kaldı yaaa :-\ bazen o dolu dolu günleri özlüyorum  :'(

gece

dielosch

aa selam Gülay abla nasılsın ??

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Ekim 30, 2008, 10:09:09 ÖSaa selam Gece abla nasılsın ??

Iyiyim dilosch sen nasilsin ...?

dielosch

bende iyiyim işte nolsun Adminimizin o 'uğraş uğraş bulama' cinsinden sorusuyla uğraşıyorum ama zevkli de ;D seviyorum böyle kafa yormayı da bir de bulabilirsem :haha:

gece

Dilosch yorma kafani demeliydim demi ama yeni gördüm mesajini ;D

gece

Slm Asil nailsin nerelerdesin :)

3,14