Bugün secim olsa hangi Partiye oy verirdiniz ?

Başlatan esma 41, Ekim 26, 2008, 03:30:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bug

AKP
34 (61.8%)
CHP
9 (16.4%)
MHP
5 (9.1%)
DTP
0 (0%)
Diger
3 (5.5%)
Cevap yok / kararsizim  / sandiga  gitmem
4 (7.3%)

Toplam Oy Verenler: 51

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 31, 2008, 11:02:38 ÖSBu aralar halka en iyi hizmeti biz veriyoruz :)  almancax partisi :D

şaka şaka ben anladım, oyumu da verdim bilee

Tesekkürler Admin Bey...  :)

Kime oy verdiniz diye sormayacam tabiki.  :)

Aşil

admi
Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 31, 2008, 10:58:11 ÖSAsil der ki : ben halka hizmet edene bakarim kim daha iyi hizmet ederse ona veririm. 

Bende diyorum ki : Bu aralar halka en iyi hizmeti hangi parti  ediyor  sizce ?  :)

Anladinmi simdi Asil?  ;D

maalesef anlamadim ... ???

MuhaяяeM

Aşil, sorunun cevabı zaten içinde saklı :)
Bu aralar en iyi hizmeti kim veriyor? Bu aralar iktidarda kaç parti varki zaten? ;)

Aşil

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 31, 2008, 11:11:27 ÖSAşil, sorunun cevabı zaten içinde saklı :)
Bu aralar en iyi hizmeti kim veriyor? Bu aralar iktidarda kaç parti varki zaten? ;)

adminim,  olayi hemen cozumletme dur,esma biraz zorlasin? :laugh:

MuhaяяeM

özelden söyleseydiniz bi oyun yapar epey zorlardık onu yaw :)

esma 41

Alıntı yapılan: Aşil - Ekim 31, 2008, 11:14:48 ÖSadminim,  olayi hemen cozumletme dur,esma biraz zorlasin? :laugh:

Ben kolay kolay zorlanmam Asil bilirsin ...  :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 31, 2008, 11:18:09 ÖSözelden söyleseydiniz bi oyun yapar epey zorlardık onu yaw :)

Benimi zorluyorsunuz   ;D  hic gülecegim yoktu dogrusu . ;D

Belki ben size saf numarasi oynuyorum...  ;D

Ben cok severim böyle oyunlari ...  :haha:

Aşil

esma 41

...mystery...

esma 41

dielosch

ya ben hiç politikadan anlamam ama yaa Almanya da nasıl bu işler siz kime oy verirdiniz ben de onu merak ediyorum ;D sorun olmazsa tabi  utanan:)

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 01, 2008, 03:11:12 ÖSya ben hiç politikadan anlamam ama yaa Almanya da nasıl bu işler siz kime oy verirdiniz ben de onu merak ediyorum ;D sorun olmazsa tabi  utanan:)

Alman Vatandasi olmayan Vatandaslar( ALmanyada dogup büyüdükleri halde ) ne yazikki Almanya da oy kullanamiyor.  
Secim zamani Türkiyedeysek eger bit türk Vatandasi  olarak Türkiyede oy kullanabiliyoruz.  :)

Ama ben bu yasima kadar daha hic oy kullanmadim.  :)

Almanya da oy kullansam ya yesilliler  Partisine (die Grünen ) yada SPD partisine oy verirdim.

Ama inat ettim Alman olmayacagim iste...  :zopa:

Türkiye de ise ...  ;D  sölemem simdilik ....  ;D

dielosch

teşekkürler Esma abla... yeşiller felan  barışçıl bir parti gibi yeşil yeşil ;D yok onu söyleme zaten ben Almanya dakini merak etmiştim ... sen hem alman hem türk vatandaşımısın yani oy kullanılıyorsa TR'de ondan sormuştum... ben hiç kullanmadım dedin ama ... üff baya karışık oldu ama senin çözemeyeceğin birşey olmadığı için rahatım bu konuda  utanan:) :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 01, 2008, 05:01:44 ÖSteşekkürler Esma abla yeşiller felan diye barışçıl bir parti gibi yeşil yeşil ;D yok onu söyleme zaten ben Almanya dakini merak etmiştim ... sen hem alman hem türk vatandaşımısın yani oy kullanılıyorsa TR'de ondan sormuştum ben hiç kullanmadım dedin ama ...

Yok ben sadece Türk Vatandasiyim.  :)
Almanyada cifte vatandas gibi bir "lüks "  yok.

Ya ALman olacan yada Türk kalacan.  :)

Diger Avrupa Ülkelerinde cifte Vatadaslik var (Hollanda , Belcika v.s.) ama
Almanya  da yok.  :zopa:

dielosch

Aaaaa çok şaşırdım yaaa yani ya orda tam olarak haklardan yararlanamayacaksın ya da kendi ülkende turist muamelesi göreceksin...öff işi iyice yokuşa sürüyorlar....Hem öyle hem böyle olmaz ki canım >:(

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 01, 2008, 05:11:40 ÖSAaaaa çok şaşırdım yaaa yani ya orda tam olarak haklardan yararlanamayacaksın ya da kendi ülkende turist muamelesi göreceksin...öff işi iyice yokuşa sürüyorlar....Hem öyle hem böyle olmaz ki canım >:(

Aynen öyle dielosch ... onun icin bende inat ettim Alman olmayacam iste...  >:(