A1 almanya aile birleşimi sınavına girmiş arkadaşlar

Başlatan by_selcuk, Kasım 06, 2007, 09:22:40 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kardelen1977

merhaba ben suan sinava hazirlaniyorum.sinav hakkinda bilgi almak istiyorum.cok stresliyim ve herkes cok zor oldugunu söylüyorlar...

GhosT

pazartesi izmirde yapılan sınava giren varmı arkadaşlar..

NESLİEFE

ARKADASLAR BEN DE ALMANCAX A YENİ UYE OLDUM. BENDE A1 SINAVINA GİRENLERDENİM.KAZANDIM VE SU AN ALMANYA HAMBURGTAYIM.GİRECEK OLANLARIN HEYACANLARINI KORKULARINI ANLIYORUM CUNKU AYNI DUYGULARI BEN DE YASADIM.AMA DUZENLİ CALISMA VE BOL SORULU CEVAPLI CALISIP ALMANCA CD DİNLEMEK ALMAN KANALLARINI DİNLEMENİN COK FAYDALI OLDUGUNU DUSUNUYORUM.BEN BURADADA ALMANCA KURSUNA DEVAM EDİYORUM. HERKESE BASARILAR DİLİYORUM. :)

GhosT

yarın denizlide sınavım var, akşam çıkan soruları aklımda kaldığınca aktarırım size.

hunkarus

inşlalalh iyi geçer sınavın kardeş sana tavsiyem kesinlikle heyecanlanma yoksa sadece sen kaybedersin zaten sınava girince heyecanın azalıyor ama sprechene girerken ben baya heyecanlanmıştım konuşma sırasında sürekli heyecan yok heyecan yok diye kendimi hazırlamıştım nitekimde 23.5 alıp çıktım yani kısaca heyecan yok arkadaşalr heyecan sadece size kaybetirir

GhosT

saol kardeş sınav güzel geçti. arkadaşlar dinleme bölümü kolaydı.. R-F onlarda kolaydı normal kelime sayısı ile yapılacak şeylerdi. mailde yeni bi ev alıyosunuz ve komşularınızı-arkadaşlarınızı davet ediyosunuz. davetin sebebi-günü-saati bunları yazmanızı istiyor. yakında aydında sınav varmış heraldebizde giren sayısı azdı 25 kişi. kitapçık artarsa belki ordada aynı sorular çıkar.
herkese kolay gelsin...