Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 01, 2008, 08:25:10 ÖSgeçmiş oslun Gece abla yaa girince şunu cevaplarmısın sözlükte reden in başına das koymuşlar ama öyle olmuyor diye biliyordum ben nasıl bi bilgilendirsen ??

dielosch

reden bir fiildir ve kücük yazilir anlamida konusmak,söylemek dir
das Reden in anlami ise Konusma dir yani : Dinleyicilere bazi  konularda bilgi vermek icin yapilan söylesi,
konferans.  :)

...mystery...

yaaaaaaa ben demiştim sana dilara yanlıştır o diye... ;D yani konuşmak diyosa yanında yanlıştır.. :haha:

dielosch

evet şöyle bişi var ing. sinde das yazmışlar ama türkçesinde yok yani heralde dur bi daha bakıyım ing. de konuşma demişler.Bende biliyorum Gizem öyle olduğunu ama yinede yazdım işte kendime güvenim yok malesef :(

...mystery...

ben senin kadar bilmiyorum ama kendime güveniyorum.... ;D

dielosch

:haha: güldürme beni benim kadar bilmiyormuş gizemmmm öldürdün beni güldürmekten ne biliyorum ki ben bunu biliyordum mesela ama ne bilim anlık şeyler bunlar elinde değil insanın en azından benim ;D

...mystery...

ne gibi anlık şeyler sen diyosun çeviri yapıyorum azıcık diye ben yapamıyorum işte yaaa... ;)

dielosch

haaa onu bilmem :D denesen yaparsın belki :D

...mystery...

bilmem belki zor iş yaa... ;D sıkıntı basıyo bana... ::)

dielosch

basar sana ... sana sıkıntı basmayan şey yok ki :D :haha:

...mystery...

evet yok... ;D ben çok çabuk sıkılırım... :)

dielosch

...mystery...

...mystery...

eeeeee nasılsın almancax??? ben berbat üstümden tır geçmiş gibiyim... :(

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 01, 2008, 11:01:43 ÖSeeeeee nasılsın almancax??? ben berbat üstümden tır geçmiş gibiyim... :(

O tir benmi oluyorum acaba?  :haha:

...mystery...

yok esma abla...senden kaynaklanan bişey değil ben bu tip konuşmalarda veya tartışmalarda yorulurum ondan... utanan:)

gece

Eee burda nasilsiniz hararet biraz duruldumu acep ;)