bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz???

Başlatan emosh, Mayıs 19, 2008, 06:30:18 ÖS

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ben bugün biraz düşünceliyim...acaba hangi sınavıma çalışsam diye düşünüyorum..hangi birine çalışıyımki.. :-\

dielosch

sınavların tarihleri belli oldu bende de bi stres başladı ki sormayın :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 01, 2008, 02:20:50 ÖSsınavların tarihleri belli oldu bende de bi stres başladı ki sormayın :-\

sordum bile nasıl bir stres kesin tanıdık bi strestir... ::) bildim mi?? ;D neyi bildiysem artık dur gidiyim birazdan gelicem açıklarım...sende çıktın zaten... ::)

yakamozlu_gece

dielosch

acayip sinirli hiç bi şeyde bu kadar sinirlenceğimi düşünmezdim...ama hiç bi şeyde....

...mystery...

benim sinirim geçti ama birazcık kalp kırıklığı birazda izlediğim filmde bahsedilen şeylerin tek tek ortaya çıkmasının hüznü var... :(

...mystery...

offfff offfff.....

çok dertli gibi başladım dimi?? ;D

ama süperim.... :haha: çoooooooook mutluyum,huzurluyum,gururluyum...bide üstüne saçmalıyorum ne güzel...neyse süperim işte.. yuppi:) dance:)

eee siz nasılsınız??? alkis:)

dielosch

oldukça heyecanlı mutlu üff patlamaya hazırlanan bomba gibiyim ya içim içime sığmıyor çok mutluyum nedenini bilmiyorummm içimde bir huzur var ne zamandır beklediğim huzur  yuppi:)

...mystery...

ne güzel iştede ben hiiiiiiiiiiç huzursuz olmadım sadece stresliydim ama huzursuz değildim... ;D ;D ayyy kanatlanıp uçucam nerdeyse yerimde duramıyorum yani o anlamda... yuppi:)

...mystery...

berbatım...süperim....kızgınım(kime neye bilmiyorum.. :-\ ) çok karmakarışık bugün yaa... :'( bişeye canım sıkkın ama ne işte bi bulabilsem geçicek ama bulamıyorum... offoff:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 04, 2008, 04:39:04 ÖSberbatım...süperim....kızgınım(kime neye bilmiyorum.. :-\ ) çok karmakarışık bugün yaa... :'( bişeye canım sıkkın ama ne işte bi bulabilsem geçicek ama bulamıyorum... offoff:)

yaşın kaç senin mystery :)

...mystery...

yakamozlu_gece

...mystery...

;D
tamam ;D bende çok karamsar gördü ondan sordu heralde diye düşünmüştüm.. utanan:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 04, 2008, 04:45:38 ÖS;D
tamam ;D bende çok karamsar gördü ondan sordu heralde diye düşünmüştüm.. utanan:)

beşiktaşlı olmasan daha iyi ama işte ne yapacaksın senide öyle göreceğiz....

...mystery...