Bugün secim olsa hangi Partiye oy verirdiniz ?

Başlatan esma 41, Ekim 26, 2008, 03:30:21 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bug

AKP
34 (61.8%)
CHP
9 (16.4%)
MHP
5 (9.1%)
DTP
0 (0%)
Diger
3 (5.5%)
Cevap yok / kararsizim  / sandiga  gitmem
4 (7.3%)

Toplam Oy Verenler: 51

...mystery...

dielosch

:haha: o günleri de görücez Gizem fazla ileriden gitmeyelim şu anda daha ordu toplanacak ;D

...mystery...

aaaaaaa Ata'mız koooskoca orduyu 1 günde denize dökmüş biz Türk genciyiz  Türk...2 dk.da dökmüşüz az mı??? bizim yüreğimiz tek başına ordu... ;D

esma 41

Konuyu toparliyalim yine ...  ;D

Bugün secim olsa hangi Partiye oy verirdiniz ?

dielosch

evet toparlayalım

Ben şu anda düşündüm de kimseye vermezdim...

Verebilseydim yeşiller partisine verirdim :D

ama TR'de vermezdim...

...mystery...

AKP olmıcağı kesin... ::) ben diğer başka bir partiye verirdim...ama hangi parti bilmiyorum... ;D

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 01, 2008, 08:51:43 ÖSAKP olmıcağı kesin... ::) ben diğer başka bir partiye verirdim...ama hangi parti bilmiyorum... ;D

Neden AKP degil peki?

Mutlaka bir sebebi vardir ?

...mystery...

tabiki var... ;D

sevmiyorum..yaptıkları şeyler hoşuma gitmiyo...ortalığı karıştırıyorlar yok türban yok şu yok bu...kimsenin baş örtmeye bişey dediği yoktu önceden ama bu adamlar sayesinde insanlar 2ye ayrıldı..daha bisürü şey söylerdim ama olmaz...bu kadar yeterli bence... >:(

dielosch

ben de vermezdim Akp'ye bu güne hiç bişi yapmadı yaptı diyorlar da ne yaptı ben hiç görmedim...
İktidar oldu bu seçimde hemen üniversitelerde türban yasağını kaldırmaya çalıştı...Oranın kuralı o çağdaşlaşmak için kural o Atatürk herşeyi biliyordu da bi onu mu düşünemedi.... Yalnız bişi diyim bu davdan kurtuldu ama en ufak şeyde kapanır o parti söliyim.....

...mystery...

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 01, 2008, 09:00:30 ÖStabiki var... ;D

sevmiyorum..yaptıkları şeyler hoşuma gitmiyo...ortalığı karıştırıyorlar yok türban yok şu yok bu...kimsenin baş örtmeye bişey yoktu önceden ama bu adamlar sayesinde insanlar 2ye ayrıldı..daha bisürü şey söylerdim ama olmaz...bu kadar yeterli bence... >:(

Basörtüsü konusu hakkinda benimde diyeceklerim var o zaman.

kimsenin baş örtmeye bişey yoktu önceden ama bu adamlar sayesinde insanlar 2ye ayrıldı
diyorsun ....

Basörtüsü sorunu yoktu diyorsun .
Nasil yoktu mystery ?

Basörtülü bir insanin Uniye girememesi  sorun degilmi sence ?
Egitim egitim diyoruz baska birsey demiyoruz , egitim önemldir , diyoruz .
Iyi egitimi olmayan bir ülke asla kalkinamaz diyoruz ama
Basörtülülerin egitimine engel oluyorlar ... bence bu cok büyük bir sorun.

Bence Demokrasi esit hakka sahip olmak demekitr.
Ama maalesef günümüzde Basörtülü arkadaslarimiza hakisizlik yapiliyor.
Hatta egitimlerine engel olunuyor .

Veee bu cok büyük bir sorun sevgili mystery.  

Kimse, kimsenin "dis görünümü" yüzünden onu herhangi bir Konuda kisitlayamaz.

Bunlar benim  görüslerim.

...mystery...

bende aynen böyle düşünüyorum demek istediğim şuydu...
onlara üni.ye giremezsiniz demiyorlar sadece okuldaki düzeni korumak için başörtüsüyle girmeyin diyorlar illa başınızı açıcaksınızda denmiyo peruk takabilirsiniz diyolar...engellenmiyo sadece belirli kısıtlamalar getiriliyo ama o kısıtlamalar bir engel değil aynı zamanda okumalarına izinde veriliyor sadece başörtüsüyle girmeyin deniliyor peruk takılması kabul edilmiş ama nedense onlar bunu çook büyük bir problem haline getiriyor.. :)

senin düşüncelerine saygılıyım esma abla konu karışmasın diye sadece bu açıklamayı yaptım diğer konularıda birazdan açıklarım... ;)

dielosch

Esma abla haklısın ama bu dediğin yabancı ülkelerde olabilicek şeyler ülkemizde hala aşırı dinci tarikatçı kişiler var ve ilk başta türbana izin verilcek sonra çarşaf a sonra diyeceklerki okullarda mescid olsun namaz kılınsın sonra sonra ... en sonunda da ülke cumhuriyetten eski haline dönecek...Yabancı ülkelerde Hristiyan ülkelerde böyle bir sorun yok ama TR de var malesef peruk takabilirler mesela benim akrabalarım hep öylediler... Yani üni'ye gitmemek için bir sebep değil bu bunu sebep oalrka görenler zaten okumamayı baştan kabullenmişlerdir.Benim halamda üni.de kapanmıştı ama okumayı çok sitiyordu okulda başını açtı ve sonunda 1. olarak üni'yi bitiridi.Yani demek istediğim okumak isteyen okur bi yolunu bulur ve okur...

bu da benim düşüncelerim işte...

...mystery...

umarım anlatabildim çok devrik gibi geldi gözüme ama.. ::)

...mystery...

evet dediğim aynen dilara'nın dedikleriydi tarikat olarak düşünmemiştim sadece şeriat olarak düşünmüştüm onuda yazmadım... ::)

dielosch

benim de aklıma şeriat gelmedi bi türlü düşündüm düşündüm neydi diye ama bulamayınca bu aklıma geldi ve yazdım yani yabancı bi ülke şeriat ülkesi olma gibi bi sorunları yok yani oalamz ama TR bu konuda çok elverişli

...mystery...

evet kesinlikle sokaklar -özellikle burası- kara çarşafla,sakallı,şalvarlı adamlarla dolu ve bu gittikçe yaygınlaşıyo kimden güç alıyolar peki??? işte bu yüzden oyumu vermezdim zaten kullanamıyoruz yaa yaştan dolayı... :-\