Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Evet evet kırşehir doğru demiş , galu beladan beri maviyim ben, yüce seçilmişler öyle uygun görmüşler :haha:

(Bunu da yutmazlarsa) Bir anda uykum geldi nedense yaa, ben kaçsam mı ufak ufak :D

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 02, 2008, 12:41:27 ÖÖgayru beladan beri mavi haha

umarm dogru yazmisimdir

Galübela yani Ruhlar alemi  Kirsehirim ;)

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 12:43:02 ÖÖEvet evet kırşehir doğru demiş , kalu beladan beri maviyim ben, yüce seçilmişler öyle uygun görmüşler :haha:

(Bunu da yutmazlarsa) Bir anda uykum geldi nedense yaa, ben kaçsam mı ufak ufak :D

ALLAH rahatlik versin size...  byby:)

Kendinize iyi bakin ( kacin kacin )  :haha:

gece

Hos münasip peki biz neydikki o kalübelada habire renk degistiriyoruz Bukalemum felanmi acep  :haha: :haha: :haha:

Aşil

Alıntı yapılan: gece - Kasım 02, 2008, 12:43:35 ÖÖGalübela yani Ruhlar alemi  Kirsehirim ;)

sen nerden biliyon o alemi?

MuhaяяeM

Yaw burası kırmızı koltuk mu canım? Çok terlettiniz gece gece beni ;D
Susma hakkımı kullanmak istiyorum :)

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 12:43:02 ÖÖEvet evet kırşehir doğru demiş , galu beladan beri maviyim ben, yüce seçilmişler öyle uygun görmüşler :haha:

Kacin kacin Muharrem bey yoksa soru yagmuru dinmeyecek gibi ;D
Hayirli geceler  byby:)

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: gece - Kasım 02, 2008, 12:45:10 ÖÖHos münasip peki biz neydikki o kalübelada habire renk degistiriyoruz Bukalemum felanmi acep  :haha: :haha: :haha:

Heralde :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 12:46:43 ÖÖYaw burası kırmızı koltuk mu canım? Çok terlettiniz gece gece beni ;D

Burasi mavi koltuk .... kirmizi Koltuktan beterrr....   ;D  dermisim ;D

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 12:46:43 ÖÖYaw burası kırmızı koltuk mu canım? Çok terlettiniz gece gece beni ;D

Buyrun süreniz baslamistir ;D

SEVGI-40

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

bende accam bi konu pembe koltuk diye orta terden yüzceksiniz :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

MuhaяяeM

Kim demiş canım maviyim diye :haha:
Kuru iftira walla ;D

gece

Anaaaaaaaaaaaa MUHARREM BEY de Yesillim olmus :haha: :haha: :haha:

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 12:48:45 ÖÖ:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

bende accam bi konu pembe koltuk diye orta terden yüzceksiniz :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Tamam asistanım kızma yaw ;D

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 12:49:49 ÖÖKim demiş canım maviyim diye :haha:
Kuru iftira walla ;D

Kalübeladaki mavilik ne oldu  :haha: :haha: :haha:

esma 41

:haha:  birisi yesil olmussss  :haha:

Ehh normaldir insanlar SIKISINCA renkten renge giriyorlar dogal olarak ...  ;D

Bu durumda kirmizi da cok iyi yakisirdi size...  :haha:

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 02, 2008, 12:52:00 ÖÖ:haha:  birisi yesil olmussss  :haha:

Ehh normaldir insanlar SIKISINCA renkten renge giriyorlar dogal olarak ...  ;D

Bu durumda kirmizi da cok iyi yakisirdi size...  :haha:

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: