Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Güzel ceza asistanım :D verdim bile cezayı, azeri_pretty xoşgelmişsiiz, necesiz? netersiz? ;D

Aşil

Alıntı yapılan: azeri_pretty - Kasım 02, 2008, 01:03:43 ÖÖsevgi hanim siz burdamiydiniz =)

sanada iyi geceler,veya merhaba,veya hosbulduk..

azeri_pretty

yaxshiyam cox sagolun siz netersiz neynirsiz=)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 02, 2008, 01:05:13 ÖÖBir sartla kabul ederim ..... eger beni mavi ederseniz ....  :haha:
esma hanim siz beni anlamadiniz galiba bu sekilde konusmaya devam ederseniz grau olcaksiniz bilmem anlatabildiimi bunuda ciddiye almasaniz msjlarniin hepsi silinip bana devredilecektir :haha: :haha: :haha:

rahat birakin ama chefimi valla sizden korkulur yav özelliklede senden taste sen varya sen :zopa: :zopa: :zopa: :zopa: :zopa:

gece

Esma ee grau olmussun simdi ne olucak sevgili admin yesillimin yesili ne oldu ;D

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 02, 2008, 01:05:29 ÖÖGüzel ceza asistanım :D verdim bile cezayı, azeri_pretty xoşgelmişsiiz, necesiz? netersiz? ;D

Ama bu cok güzel bir ceza .
3 msj olan birisinin 315 tesekkürü varsa bu insanda kesin birseyler vardir   :haha:

Öyle degilmi?  :haha:

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: azeri_pretty - Kasım 02, 2008, 01:06:55 ÖÖyaxshiyam cox sagolun siz netersiz neynirsiz=)

Neyniim ee, bu uşaklar meni başadüşmürler yaa ;D

azeri_pretty

gece

Hosgeldiniz azeri_pretty ;)

Azerice hosgeldiniz Merhaba nasil denir :D

SEVGI-40

aaaa cnm azeri kizim benim hosgelmissen nasisan

azeri_pretty

azeri_pretty

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 02, 2008, 01:09:28 ÖÖaaaa cnm azeri kizim benim hosgelmissen nasisan
iyiyim seni gordum daha iyi oldum askimmm benim ozledim yaa seni dersleri nasil oyrendinmi=)

azeri_pretty

Alıntı yapılan: gece - Kasım 02, 2008, 01:09:03 ÖÖHosgeldiniz azeri_pretty ;)

Azerice hosgeldiniz Merhaba nasil denir :D
sadece salam =)

SEVGI-40

hhaahhahah ohhhhhhhhhhhh canima deysin tante hakettin nasilmis chef beni yesil yapabilirsin gerne yani valla :haha: :haha: :haha: :haha:
 :haha:

baskasinin yerine göz dikmekmis örensin bakem

gece

SEVGI-40

valla azeri örendim isde birsaz ya

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: azeri_pretty - Kasım 02, 2008, 01:10:15 ÖÖbasha salariq yaa=)

beli beli, salın tabi yaa  :)
demeli bu uşakların hamı sopa isteyirler  :haha: