Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: purjuu - Kasım 02, 2008, 08:31:28 ÖSmerhaba...ben foruma yeni üye oldum...burası çok güzel bir site almanca öğrenmede çok işime yarıcak gibi görünüyor... utanan:)
foruma hoşgeldiniz...kaçırmışım ama... :-\

...mystery...

merhaba gece abla nasılsın??? :)

...mystery...

bu yeni üyemiz çok hızlı bir giriş yapmış ya... :-\ ;D şaşırdım bi açtım her yerde mesajı var... :) neyse güzel...hemen alışmış ben ilk mesajımı üye olduktan 7 gün sonra yazmıştım... :haha:

gece

azeri_pretty

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 02, 2008, 08:55:56 ÖSbu yeni üyemiz çok hızlı bir giriş yapmış ya... :-\ ;D şaşırdım bi açtım her yerde mesajı var... :) neyse güzel...hemen alışmış ben ilk mesajımı üye olduktan 7 gün sonra yazmıştım... :haha:
:haha:

...mystery...

sen nasılsın azeri_pretty...?? ;D

gece

herkesin keyfi yerinde görünüyor masAllah güzel :)

...mystery...

valla benim keyfim yerinde... :haha:

sen nasılsın gece ablacım?? :)

azeri_pretty

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 02, 2008, 09:06:33 ÖSsen nasılsın azeri_pretty...?? ;D
iyiyim bu gun her kesin keyfi yerinde super yaaa=)

gece

Slm YESILLIM hosgeldin nasilsin  ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 02, 2008, 09:10:24 ÖSvalla benim keyfim yerinde... :haha:

sen nasılsın gece ablacım?? :)

Allaha sükür iyiym de biraz üsütmüsüm önemli degil idare eder ;)

...mystery...

azeri_pretty

bu gun sevgini gordunuzmu ? :)

...mystery...

hmm...geçmiş olsun gece abla kendine dikkat et bu havalar kötü havalar...hasta ol istemeyiz.. :)

gece

Alıntı yapılan: azeri_pretty - Kasım 02, 2008, 09:13:49 ÖSbu gun sevgini gordunuzmu ? :)

Bu gün Sevgi gelmedi ama gelir merak etmeyin ;)

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 02, 2008, 09:15:32 ÖShmm...geçmiş olsun gece abla kendine dikkat et bu havalar kötü havalar...hasta ol istemeyiz.. :)

Sagolasin gizem ben bir cay alayim söyle bol limonlu  isteyen varmi ... ? ;D