ALMANCAX a hangi ülkeden katiliyorsunuz ?

Başlatan esma 41, Eylül 23, 2008, 11:00:45 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALMANCAX a hangi

T
57 (33.9%)
Almanya
69 (41.1%)
T
22 (13.1%)
T
0 (0%)
Belcika
0 (0%)
Hollanda
0 (0%)
Avusturya
13 (7.7%)
Ingiltere
0 (0%)
Fransa
1 (0.6%)
Diger ... (belirtiniz )
6 (3.6%)

Toplam Oy Verenler: 161

esma 41

Alıntı yapılan: SYILDIZ - Ekim 23, 2008, 01:13:14 ÖÖ
bende memnun oldum sevindim insaAllah hep birlikte görüsürüz nasip kismet olmuycak birsey degil görüsmek üzere bay. esmacim neye sasirdim biliyormusun sen burda dogup büyümene ragmen yardimci oluyorsun afferim kiz ben burda ne dogup büyüyenler biliyorum gördümde yakinimdakiler bile yardimci olmuyorlar olmadilar zaten olsalardi yol gösteren olsaydi simdi kim bilir nerelerde olurdum cok yasa yardim ettigin gibi yardim görürsün görüsmek üzere kendine iyi bak. Birsey daha söylüyeyim insAllah 3 haftaya kadar evime internet baglattim gelecek alice den ben simdilik görümcemden giriyorum vAllaha da billaha da bu almancax beni eve inernet baglatmamda cok tesvik etti bir heveslen almancayi ögrenicem kesinliligi belirdi kafamda insAllah bakalim pisman olmam sabirsizlikla evime bekliyorum almancaxi.

InsAllah SYILDIZ.
Burada dogup büyüyenleri bir kefene koymamak lazim.
Tabi bu her insan icin gecerlidir.

Yardim edebiliyorsak ne mutlu bize....
Zaten buradaki amacimiz birbirimize yardimci olarak birseyler ögrenmek.

InsAllah tez zamanda hayirlisiyla evine gecersin ve seni burda daha SIK görürürüz.

Sunuda yazamdan gecemicem  , sonra demedi deme ...
ALAMNCAX bagimlilik yapiyor ... bilesin   ;D

Görümcenede benden selam söyle ... oda katilsin aramiza ...  :)

Sparta

Alıntı yapılan: esma 41 - Ekim 23, 2008, 01:48:24 ÖÖ
InsAllah SYILDIZ.
Burada dogup büyüyenleri bir kefene ( kefeye) koymamak lazim.
Tabi bu her insan icin gecerlidir.

Yardim edebiliyorsak ne mutlu bize....
Zaten buradaki amacimiz birbirimize yardimci olarak birseyler ögrenmek.

InsAllah tez zamanda hayirlisiyla evine gecersin ve seni burda daha SIK görürürüz.

Sunuda yazamdan gecemicem  , sonra demedi deme ...
ALAMNCAX bagimlilik yapiyor ... bilesin   ;D

Görümcenede benden selam söyle ... oda katilsin aramiza ...  :)

İnsanları ölmeden kefene koymayalım...  :angel:

...mystery...

esma 41

Ankete göre en cok katilim Almanya dan .  ;D

Peki ya siz nerden katiliyorsunuz ?  :)

...mystery...

esma 41

...mystery...

sonsuzyolcu0604

hep bole izlemekle olmaz demi  utanan:) utanan:)birazda katilmak lazim :-\ :-\nese konuya gelelim ::)bende Almanyada leverkusen da yasiyorum. ;Diki yil oldu bura geleli :embarassed:memleketimde kayseri :embarassed:cok özledim bu arada : :embarassed:

sonsuzyolcu0604

iiiyide benim logolarim neden gozukmuyor simdi kendimi turkce bilmiomus gibi hisettim...

...mystery...

:embarassed: bunlardan bahsediyorsanız yazdığınız yazıyla arasında boşluk olmalı :embarassed:olursa olmaz yani yandaki gibi bitişik...umarım anlatabildim... utanan:)

sonsuzyolcu0604

hiiii :-[anladim yani bosluk birakacam vayy be okadar chat yapiom bii nasil yapildini ogrenememisim :laugh: nese cok saol yardimin icin   utanan:)

...mystery...

sonsuzyolcu0604

nerde bu millet ben konusuncami kayboldular  :embarassed: bilsem hic konusmazdim utanan:) hep izlerdim yorum yapmazdim  ;D  ;D

...mystery...

konuşabilirsiniz ama mümkünse burda olmasın konu dağılır adminimiz kızar sonra(bana kızmasında böyle dedim diye.. utanan:) ama kızmaz heralde ;D ) laf lafı açıyor'da konuşabilirsiniz... :angel:

sonsuzyolcu0604

aman duu bana kizmasin ki  ???  ??? ondan cok korkuyom  zaten bi kere kirmizi karti basti bana :-\  :-\ bende ondan beri konusmuodum :haha:

MuhaяяeM

şşşt, neler oluyo bakiim burda  :zopa:          ;D

sonsuzyolcu0604