Lebenslauf Hakk.

Başlatan Lyssa, Ocak 09, 2007, 09:40:04 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lyssa

Merhaba Arkadaslar,

Bana Lebenslauf örnegi gerekli. Acaba bu konu ile ilgili yardimci olabilir misiniz? Bir de merak ettigim bir konu var. Bugün kursta Lebenslauf yazdirildi ama tabi ben gec katildigim icin, dersi, tam olarak anlayamadim. Almanya da Özgecmis bizim Türkiye de olan tarz da mi yaziliyor yani liste gibi mi  yoksa sanki mektup yazar gibi yaziliyor Almanca da?

Ilgili arkadaslara simdiden tesekkürü bir borc bilirim.

yazyagmuru001

lebenslauf tam anlamiyla bir ozgecmistir sole dusun bir is basvurusunda seni one cikartacak binlerce rakibini egale edebilecegin tek silah oraya okudugun okullarin adini bugunden gecmise dogru tarihlerle yazacaksin ve yapmis oldugun isleri ve calistigin yerleri bugunden baslayarak geriye dogru yazacaksin fovorilerini yani hobilerini ve adresini vs....
iste buna lebenslauf diyorlar!!!

Lyssa

Yanit icin tsk ederim yaz yagmuru ancak benim sorumun cevabi bu degildi ama tekrar ediyorum tekrar tesekkür ederim. Sagolsun Mikail hocam konuyu cözmüs.

beyhan

selam Lyssa , bende bir muster Lebenslauf göndermek istedim, beyhan..

MUSTER-LEBENSLAUF

Name: Mag. Julia Müller
Geburtsdatum: 14.11.1979
Geburtsort: Salzburg
Schule: 1990 - 1997 Realgymnasium Gnigl (Salzburg) Abitur am 28.06.1997
  1986 - 1990 Volksschule Maxglan (Salzburg)

Studium:   
Oktober 2001 Abschluss des Studiums an der Universität Salzburg mit der Magisterprüfung
WS 97/98 Studienbeginn an der Universität Salzburg, Magisterstudiengang Geschichte und Französisch 

Berufliche Tätigkeiten:   

Juli - August 2001 Werkvertrag zur Erstellung einer Literaturdatenbank, Fakultät für Linguistik und Literaturwissenschaft, Universität Salzburg
September - Dezember 2000 Wissenschaftliche Hilfskraftstelle, Projekt "Domänen- und kulturspezifisches Schreiben" (gemeinsam mit Katrin Lehnen) Fakultät für Linguistik und Literaturwissenschaft, Universität Salzburg

Besondere Kenntnisse:   
Sprachen Englisch, Französisch
PC Word, Excel, Power Point

Salzburg, 10.04.2002   

Lyssa

Beyhan cok tesekkür ederim yardimin icin. Kendine ii bak

esma 41

Belki biraz gec oldu ama .
Sevgili Alexander in  :) Lebenslauf una bu bakalim .

Canli örnek. :)