Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tekbir_1453

slm arkadaşlar bende aranınıza yenı katıldım.inşAllah hiçbirimiz burada fazla kalmayız ve bizden sonrada kımse bu tarz seylerı konusmaya gerek duymaz benım durumum da sızlerden farksın 21 10 2008 de başvurdum kabul edıldı başvurum ama gorusme pek saglıklı gecmedı benım eşim 6 aylık hamıle çocugumuzun dogumunda yanında olmak ıstıyorum eşimin şoyle duşundum zaman bız ınsanları nasıl zor duruma soktukları tuylerım dıken dıken oluyo burda soz konusu olan aile ve bızı ailemızden mahrum uzak kalmaya magruz bırakan ülke avrubanın en iyi insan haklarına sahip ülke soylerlerdı de ınanmazdım demekkı hala ınsanları ıkıncı ucuncu sınıf dunya lkelerı ve ınsanları dıye sınıflardırıyorlar...garıptır bızlerı burada tabır caızse surunduren ailemızden ayrı bırakanlar dtp nın baskanı nurettın demırtaşa dıger ab ulkelerının evraklarda defarmasyon var dıye vıze vermedıgı ınsana vıze veren bır ulke...yorumsuz sızlere brakıyorum ve onemlı not:bır ab ulkesı vıze vermedıgı zaman normalde otomatıkmen vıze vermıyor!!!bu insanlıgın neresıne sıgıyor merklardayım...

tekbir_1453

arkadaşlar aramızda hiç eşinin bulundugu yabancılar polisligini kendi arayan oldumu?

tospi09

arkadaslar mrb ben bisey sorucam ben evliyim esim berlinde ve gecen sene aralik ayinda almanca belgesi aldim bu belgenin süresi var mi ben yok diye duydum farkli bisey bilen varsa bi cevap verirseniz sevinirim...

ilhann27

tekbir senin araman imkansiz cünkü almanca konusuyorlar eger dört dörtlük almanca biliyorsan arayabilirsin.. ben alman hacavasitasiyla almanyadaki yabancilar polisini aradim telefonda bilgi vermiyorlar

SEYHAN69

ben bu forumda süresinin olmadıgını duymuştum.yazılanları iyce okursan bulursun belki.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: tospi09 - Kasım 04, 2008, 01:10:11 ÖSarkadaslar mrb ben bisey sorucam ben evliyim esim berlinde ve gecen sene aralik ayinda almanca belgesi aldim bu belgenin süresi var mi ben yok diye duydum farkli bisey bilen varsa bi cevap verirseniz sevinirim...

yok ta olmazda sertfikanın süresi zaten olmaz diploma sertfika bunlar kazanılmış bir dereceye gelinmiş belgeler süresi olmaz tabiki... :)

alicelik1984

evet bencede sertifikanın süresi olmaz ama gene bu formdakilerden duyduğuma göre konsolosluğun sertifikayı kabulu açısından 6 ay süresi oluyormuş.uydurma bi haber olabilir.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: tospi09 - Kasım 04, 2008, 01:10:11 ÖSarkadaslar mrb ben bisey sorucam ben evliyim esim berlinde ve gecen sene aralik ayinda almanca belgesi aldim bu belgenin süresi var mi ben yok diye duydum farkli bisey bilen varsa bi cevap verirseniz sevinirim...
hayir arkadasim herhangi bir süre yok. tabiki bu herhangi biryerden aldigin sertifika degil göethnin vermis oldugu sertifika olmak zorunda

peppa

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 04, 2008, 04:43:30 ÖSstar tvye kesin cikiliyormu

neden kesinliğini sordunuz sponsormu olacaksınız.... ;D

alicelik1984

valla bence stara çıkmak falan hiç bir işe yaramaz.sonuçda almanya karşında.

yakamozlu_gece

aslında bu adamlarla uğraşılmaz ama bilmiyorum ne yapılsa düzelir acaba tv ye çıkmakla düzeleceğini sanmıyorum tv de sesinizi kimse duyuracaksınız bakanlaramı zaten haberleri yokmu bakanların var onlarda sessiz kalıyolar demekki ses duyuracak daha büyük yok bence...

tospi09

saolun arkadaslar ısAllah oyledır cunku belgetı alalı 1 sene olucak aralıkta :D

alicelik1984

normalde vizen 2 ay içinde açıklanmak zorunda.eğer 2ay sonunda vizen gelmediyse o zaman konsolosluğa gidip nedenini sorarsan ilgilenirler.ama evde oturup beklersenkimse ilgilenmez bekler durursun.benim eşim alman vatandaşı.bu ayın 1 inde turist olarak gidicem.valla 2 günde verdiler vize yi.hiç bir zorluklada karşılaşmadım.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Kasım 04, 2008, 04:50:17 ÖSaslında bu adamlarla uğraşılmaz ama bilmiyorum ne yapılsa düzelir acaba tv ye çıkmakla düzeleceğini sanmıyorum tv de sesinizi kimse duyuracaksınız bakanlaramı zaten haberleri yokmu bakanların var onlarda sessiz kalıyolar demekki ses duyuracak daha büyük yok bence...
ya valla milletin bizi duydugumu var. basbakanimizdan biz medet beklerken dedigi tek sey 1 dil bilen bir insan, 2 dil bilen 2 isan....
al sana iste cevap....

alicelik1984

bencede ööle.dil öğrenmekden zarar gelmez.burda biraz öğrensek almanya da daha kolay yürür işlerimiz.yani almanca yı öğrenme açısından.

tekbir_1453

almanca bılen arkadaşlar kendınız guvenecek kadar almanca bıldınıze ınanıyorsanız başvuru için sertifikaya falan gerek yok evrakları verırken sordunda memur ben almanca bılıyorum de o sana zaten almanca olarak sorar nerden ogrendın dıye sende almanca olarak cevap ver bıttı başvuruda o kadar korkulcak bı almanca ıstemıyolar kendını ızah edebılmenı bı hastaneye gıttınde neren agrıdını bu tarz şeyler istiyolar sıyaset yapmamızı beklemıyolar..korkmayın arkadaşlar biz türk nesliyiz kimse bizi yıldıramaz.... dance:)