Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 05, 2008, 12:39:55 ÖÖaynen oyle kardeşim yanı anlatmaya çalıştım bu ınsanların bı standardı yok işlerine nasıl geliyorsa  o şekılde hareket etme özgurlugu var

ya:) ya:)     okey:) okey:)

tekbir_1453

dusun sene bızım almanya le ulke olarak 68 yılından berı ınsanlara vize veriliyor bu benım bıldım tarıh ama bızım bır tane bıle hukumetımız ya alman hukumetı benım vatandasım vıze başvurusunda bulunursa ona kolaylık yap dememış buna avrupa bırlıgı dıye ozgurluk dıye bagıran şimdiki hukumet bile burası kelımenın bıttıgı yer...dıcek bişey bulamıyorum

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 05, 2008, 12:44:25 ÖÖdusun sene bızım Almanya le ulke olarak 68 yılından berı ınsanlara vize veriliyor bu benım bıldım tarıh ama bızım bır tane bıle hukumetımız ya alman hukumetı benım vatandasım vıze başvurusunda bulunursa ona kolaylık yap dememış buna avrupa bırlıgı dıye ozgurluk dıye bagıran şimdiki hukumet bile burası kelımenın bıttıgı yer...dıcek bişey bulamıyorum

clap:) clap:)  okey:)

tekbir_1453

aglamayan bebege meme vermezlermış yakamoz bız aglıcaz onlar vercek ama burda gecmıste vıze almıs degısık şeyler yaşadına ınanan arkadaşların tecrubelerıne ıhtıyacımız var

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 05, 2008, 12:50:24 ÖÖaglamayan bebege meme vermezlermış yakamoz bız aglıcaz onlar vercek ama burda gecmıste vıze almıs degısık şeyler yaşadına ınanan arkadaşların tecrubelerıne ıhtıyacımız var

haklısın kardeşim walla a dan s ye kadar hakkını aramayana kimse şu senin hakkın demez zaten   ya:)

peppa

size birseyden bahsetmek istiyorum schufayi hic duydunuzmu bilmiyorum meine schufa esinz almnyada buna kaydoluyor ne ceza ne borc ne ödül kisacasi esinizin nereye ne hesabi nereden ne hesabi varsa hepsi burada kaydediliyor böylelikle bankadan kredi cekmek isterse yada bir yer tarafindan arastirilmak istenirse schufadan kisa ve net tüm bilgilerini alabiliyor yani kisacasi referansi oluyor esinizin böylelikle haftalarca arastirmaya gerek kalmiyor benim esim kayitli tüm bilgileri ordan alinicak temiz kaydi insAllah  ya:) alkis:)  ayrica daha önce turist olarak red aldigimda avukat yoluyla gitmistim burda bir tecrübem  okey:)

tekbir_1453

onu duymamıstım ama bende sunu duydum orda sosyal yardımdan avukat kıralıyomussun kendıne yıllık 250 euro o senın ıcın herseyı halledıyormus benım hanım kagıttan anlamaz kı desem gıt boyle bısey varmıs desem
ha bırde sunu duydum hanı dıyolarya senın gelerın yetersız bu durumda annesı veya babası kefıl olabılıyormus

tekbir_1453

arkadasım paylasımın için tskkrlr

sonsoz

iyi geceler arkadaşlar ..

elimden geldiğince forumu takip etmeye çalışıyorum ama sanırım bir kaç konuyu atlamışım ..

benim vize başvurusu 21 kasım ve evrakları henüz tamamlamadım A1 sertifika dışında tabi .. ekim ayında pasaportumu aldım ve 1 yıllık süreli .. bugün termin alırken en az 12 ay geçerli olması gerekiyo dediler .. ben kasımda başvuracağıma göre 11 aylık oluyo .. bunda bi sıkıntı yaratırlarmı bana bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim .. Çok acil bitte  ::)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: sonsoz - Kasım 05, 2008, 01:57:24 ÖÖiyi geceler arkadaşlar ..

elimden geldiğince forumu takip etmeye çalışıyorum ama sanırım bir kaç konuyu atlamışım ..

benim vize başvurusu 21 kasım ve evrakları henüz tamamlamadım A1 sertifika dışında tabi .. ekim ayında pasaportumu aldım ve 1 yıllık süreli .. bugün termin alırken en az 12 ay geçerli olması gerekiyo dediler .. ben kasımda başvuracağıma göre 11 aylık oluyo .. bunda bi sıkıntı yaratırlarmı bana bir bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim .. Çok acil bitte  ::)

evet yaratırlar kardeşim git sen bir yıl daha uzattır

sonsoz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Kasım 05, 2008, 02:08:18 ÖÖevet yaratırlar kardeşim git sen bir yıl daha uzattır

kahretsin : (

teşekkür ederim arkadaşım saol

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: sonsoz - Kasım 05, 2008, 02:10:22 ÖÖkahretsin : (

teşekkür ederim arkadaşım saol

baştan 2 yıllık yapsaydın daha hesaplı olurdu ama olsun sağlık olsun

sonsoz

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Kasım 05, 2008, 02:18:15 ÖÖbaştan 2 yıllık yapsaydın daha hesaplı olurdu ama olsun sağlık olsun

malesef evet baştan alınması gerekirdi uzun süreli ... :embarassed: neyse dediğin gibi sağlık olsun napalım tekrar aynı sıkıntıları çekicez

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: sonsoz - Kasım 05, 2008, 02:31:11 ÖÖmalesef evet baştan alınması gerekirdi uzun süreli ... :embarassed: neyse dediğin gibi sağlık olsun napalım tekrar aynı sıkıntıları çekicez

sağlık olsun vardır bundada bir hayır

peppa

evet avukat yardimci olabiliyor ve anne baba ben bakacagim imzasi atabiliyor gelir bakimindan  ya:)  ben 27 ekimde basvurdum evraklar eksiksiz esimin evraklarinda hicbir problem yok fakat polislik cagirmadi sanirim weihnachten"a yetismeyecek  :'( balayimiz vardi weihnachten"da  utanan:)

tekbir_1453

isterlerse yetişir kardeşim daha yaklaşık 45 gun var

gamzeli01

arkadaşlar bizim düğünümüz yazın olcak. ama nikah yaptık. benim vize başuvurusunda düğün fotolarını isterlermi? kanıtlamak için başka bikaç yıllık fotolarımız var beraber. onları götürsem olurmu? bi de zaten aynı üni.deydik. bi sorun çıkcagını sanmıyorum da işte bu adamların işi belli olmas.