Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEYHAN69

eşim hatta bgn  görüştü.vizeyı 3 aylık veriyorlar ve aldıgın zaman üç ay içinde gitmen gerekıyor.o yüzden başvurunu ona göre yap.hatta bilgini bağlı olduğun konsolosluktan al bence

gamzeli01

arkadaşlar bende tr de öğretmenim. dolayısıyla vizem çıkarsa sadece 15 tatilde gidebiliyorum. kasım sonu gibi başvuru yaparsam aralık ve ocak iki ay var. o iki ayda gelirmi sizce? şubatta gitmem gerekio :( :haha:

SEYHAN69

bence vizen çabuk çıkar.düğün yapmadık dıyede söylersın.planımız yaza diye.gayet normal.bazısı hiç düğün yapmaz hatta.orda yapmak istıyebilirsin.sonucta aynı üniden oldugunuz ıcınde belli zaten nasıl bir evlilik oldugu.

SEYHAN69

ne alaka olacak ama.bu benım ismimin rengi neden sarı oldu.mordum çünkü hep  :)

gamzeli01

ruh haline göre değişiyormuş  ;D morken morarmışsın , sarı oldu sararmışsın... ay iğrençti kabul ediyroum  yaril:)

gamzeli01

haa nie oldugunu anladım seyhan arkadşaım. üyelik seviyen yükselmiş. mesela ben hala junior üyeyim. morum yani.

tekbir_1453

öğretmen hanım sen aile birleşimine başvurmak zorundasın otomatık olarak çunku eşin orda yaşıyor bunun içinde almanca bılgın olması gerekıyor kendını ıfade edebılecek kadar yada kurs gorup gote sertifikasını alman gerek bence başvuru yapana kadar bu sartı yerıne getırsen işin daha kolaylaşır

peppa

benim esim taninmis almanyada ismi duyulmus biri polislikte muhakkak duymustur  ya:) acaba avantaji olurmu  dance:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 05, 2008, 03:50:02 ÖSbenim esim taninmis Almanyada ismi duyulmus biri polislikte muhakkak duymustur  ya:) acaba avantaji olurmu  dance:)
ooooooooooo vallaaaa isin is  yuppi:)

peppa

birde polislik düsünür böle biri trden es getirmeye ne ugrasio diye  kop:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 05, 2008, 03:50:02 ÖSbenim esim taninmis Almanyada ismi duyulmus biri polislikte muhakkak duymustur  ya:) acaba avantaji olurmu  dance:)

neden eşiniz film artisimi almanyada  ;D

peppa

yok degil ya :laugh:  suuut ve gooooooool  clap:)  desem

SEYHAN69

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 05, 2008, 02:29:51 ÖSruh haline göre değişiyormuş  ;D morken morarmışsın , sarı oldu sararmışsın... ay iğrençti kabul ediyroum  yaril:)

vala morken mordum gerçekten ama şimdi sararmış değilim  ya:) çünkü eşimle görüştüm ve bana yabancılar dairesiyle görüştüğünü ve biz onaylıyoruz artık passın gelmesi için haber bekleyin demişler   clap:)
yani sararmadım gökkuşağı gibiyim  funny:)

SEYHAN69

vala alamanya malamanya derken hiç dikkatimi çekmemişti.demek üyeliklerimiz puanlanıyormuymuş enteresan geldi.benim gibi telaştan bilgisi olmayan şimdiye kadar çok vardır  ya:)

peppa

sevgili seyhan mektup esine basvurudan kac gün sonra gitti

SEYHAN69

Alıntı yapılan: peppa - Kasım 05, 2008, 07:40:01 ÖSsevgili seyhan mektup esine basvurudan kac gün sonra gitti
21 ekimde evraklarımı verdim.ama başvurumu 31 ekim olarak kayda girmişler.yıoğunluktan dolayı.bgnde evraklarım almanyaya ulaşmış.eşim önceden randevu aldı ve sigorta belgelerimi teslim etti.hemen onayı almışız.işimiz tr ye kaldı yani.hayırlııs.hepsi 15 gün sürmüş oldu.

gamzeli01

hadi gözün aydın seyhan69. inşAllah bi sorun olmadan gelir passın.darısı başımıza. bide evrakları teslim ettikten sonra eşimizin ordan önceden randevumu alması gerekio?