Muharrem Hocayı Çıldırtan Üyeler

Başlatan khoLpa$aLı, Şubat 04, 2008, 08:46:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 26, 2008, 09:23:45 ÖSNeden şaşırırdın, ne var bunda şaşacak yaw  :)

google'ı çok seviyorsunuz çok iyi bir dost gibisiniz ya da bana denk gelen yerlerde hep öyle görüyorum yani google 'n adı geçmezse olmuyor o yüzden demiştim ;D

MuhaяяeM

Google bizim amcamızdır yaw  ;D onun adı geçmese olur mu hiç  :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Ekim 27, 2008, 11:29:39 ÖSGoogle bizim amcamızdır yaw  ;D onun adı geçmese olur mu hiç  :haha:
:haha: kesinlikle olur mu hiç ;D

...mystery...

ama cidden yaa google'a akraba gibi olduk... :-\ her işimizde ondan yardım alıyoruz o bizim kurtarıcımız.... ;D o yüzden her lafın içinde olması çok doğal... :haha:

esma 41

Internet bagimlisi olan bir insanin odasi   ;D

Itiraf edeyim  :-\  google ye Adminin odasi yazdim karsima ilk bu resim cikti  :haha:

Tabi sözüm meclisten disari ...  :)

esma 41

Bizim Admin yine iyi yaa...

Bakin baska Forumlarda neler oluyor ...  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 06, 2008, 02:42:10 ÖÖBizim Admin yine iyi yaa...

Bakin baska Forumlarda neler oluyor ...  ;D

:haha:

en büyük admin bizim admin!! ;D ;D

dielosch

evet Admin Buraya Yumruk Havaya  clap:) dance:) halayy:)  hiihi:)   alkis:)

MuhaяяeM

Tezahurat istemez arkadaşlar, geldim işteee  :D
Buyrun bişey mi vardı?  :zopa:
Bu arada kuralları okumayanlar için yeni yöntem öğrenmiş oldum, bu iyi oldu bundan kelli bizim forumun uygulaması bu olsun  :haha:
Bu arada Esma 41, benim odamın görüntülerini yayınlamak için kimden izin aldın?  :zopa:      :haha:

dielosch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 06, 2008, 05:21:34 ÖSTezahurat istemez arkadaşlar, geldim işteee  :D
Buyrun bişey mi vardı?  :zopa:
Bu arada kuralları okumayanlar için yeni yöntem öğrenmiş oldum, bu iyi oldu bundan kelli bizim forumun uygulaması bu olsun  :haha:
Bu arada Esma 41, benim odamın görüntülerini yayınlamak için kimden izin aldın?  :zopa:      

eyvahh yakalandın Esma Abla  :haha:

gece

ben inanmamistim sevgili admin demekki sizin odanizmis kendinizi ele verdiniz  :haha: :haha:

MuhaяяeM

Forumla uğraşmaktan vakit bulamıyoruz ki odamızı toplamaya  ;D
Mazur görün artık canım, ama esma 41 bi gelsin bakalım, sorarım ben ona adminin odasını afişe etmek neymiş :zopa:

dielosch

Esma Abla kaç kurtul dersem sakın inanma Adminimiz şakacı Sinirli yaa saçmaladım tamam hem kızıyor hem gülüyor anlamadım gitti valla  :-\  :haha:  :haha:  yaril:)

...mystery...

bence o oda gayette düzenli... ::) ayrıca adminimiz bizimle(üyelerle ve almancaxı yenilemekle) o kadar uğraşıyorki ;D toplamaya zaman bulamamış olabilir.. alkis:) normal değilmi yani?? ;D benim odam bile daha karışık... :haha:

purjuu

...mystery...

biliyoruzzzzzzzzz............ ;D ;D ;D :haha: canım sıkıldıkça gelip okuyorum acayip eğleniyorum ben... dance:)