Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Aleyküm selam Dilosch ben varim baska kim var ;)

dielosch

Adminimiz  var ama uğramıyor buralara  :-\

Nasılsın Gece Abla ;D

gece

Iyi olurum iinsAllah Dilosch bu arada adminin isi cok daha odasini topliycak cöp eve dönmüs  :haha: :haha: :haha:

dielosch

:haha: fazla gülmeyelim yaa şimdi bize toplattırır felan nemelazım ...  :haha:

hayat nasıl Gece abla ?? Almanya nasıl ?? Çok şanslısın yaa ;D  Almanya'yı çok seviyorum bu yaz değil de inş. bi sonraki yaza gelicem artık gelirim yanınıza :haha:  tabi kabul ederseniz  utanan:)

dielosch

neyse herkese güle güle ben biraz ders çalışayım hiç de canım istemiyor ama naparsın öğrenci işi iştee  :-\  byby:)

kirsehir7

...mystery...

selam kirsehir nasılsın?? ;)

...mystery...

herkese selaaaaaaaaaaaam (yine ;D ) nasılsınız??? bu sefer inşAllah 1 saat kadar burdayımda kimse yok heralde... ;D

...mystery...

ADMİNİM siz nasılsınız??? ;D (görürseniz tabiki... :-\ )

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 06, 2008, 05:46:34 ÖS:haha: fazla gülmeyelim yaa şimdi bize toplattırır felan nemelazım ...

hayat nasıl Gece abla ?? Almanya nasıl ?? Çok şanslısın yaa  Almanya'yı çok seviyorum bu yaz değil de inş. bi sonraki yaza gelicem artık gelirim yanınıza :haha:  tabi kabul ederseniz

toplayın nolucak?? ;D

Almanyayı çok seviyorsun?? ne tesadüf bende seviyorum ama çok değil... :haha: yani Türkiye'den çok değil demek istemiştim... ;)

...mystery...

ben gidiyorum kimse benimle konuşmadı... :'( neyse kendinize iyi bakın... byby:) yarın sınav var zaten moralim bozuk... :haha: ----> ne güzel bozuk dimi moralim?? ;D neyse kaçtım... byby:)

azeri_pretty

SEVGI-40

var aybalam olmazmi ben varim

gerci okulda yeterince biktin benden ama  :haha:

SEVGI-40

nergis bak seni dilimden düsürmedigim bitanem canim kuzenimle tanisdirim cigdem ablam la yani  nick (kirsehir 7)

kirsehirim bak buda benim sinif arkadasim nergis 24 saat seni anlatiyom  :haha: :haha:
bikti benden yazik

kirsehir7

slm milleeeeeeeeeeeeeeeeet.nörüyonuz  ;D

kirsehir7

ha ha burdada bikacak desene  ;D
selam nergis tanistigima memnun oldum  :-*

SEVGI-40

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Kasım 07, 2008, 12:12:52 ÖÖslm milleeeeeeeeeeeeeeeeet.nörüyonuz  ;D
nörek askim ya seni bekledim gözlerim yollarda kaldi :'( :'( cok sükür geldin cok özledim seni ya