Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

duygu_0354_duygu

hadii arkadaslarrrrr bennn kaciyorummm yuppi:)
herifimeeeeee  funny:)   ;D dance:) yemek hazirliycamm yazik istenn gelioooo
insAllah sizlerde biran önce gelirsinizdee heriflerinizeee  ;D güzel güzel yemekler yaparsinizzz  kop:)  dance:)

tekbir_1453

hayırlı olsun seyhan kardeş gerçekten kendım gıbı sevındım Allah yolunu açık etsın kardeşim halayy:) halayy:) halayy:)halayın bı ucundanda ben tutayım alkis:) alkis:) alkis:)ne zaman başvurmuştun sen seyhan?

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 07, 2008, 11:03:43 ÖShayırlı olsun seyhan kardeş gerçekten kendım gıbı sevındım Allah yolunu açık etsın kardeşim halayy:) halayy:) halayy:)halayın bı ucundanda ben tutayım alkis:) alkis:) alkis:)ne zaman başvurmuştun sen seyhan?
arkadaslar valla bu belli olmuo kiminin 3 ay kiminin 4 ay kiminin 5 ay. mesela benim 25 günde elimdeydii :)

tekbir_1453

inşAllah bizimde hepımızın oyle olur kımse beklemesın eşini yavrusunu :embarassed:

ilhann27

Seyhan tebrik ederim kardes.. senin adina sevindim darisi bizim basimiza diyelim

SEYHAN69

çok saolun arkadaşlar.evet darısı sizlerin başına.  yuppi:)
halayy:) halayy:) halayy:)

18 . günde vizem çıktı.21 ekimde evrakları verdim.5 kasımda almanyaya gitti ve aynı gün onaylandı.bgnde ankaradan yola çıkmış passım.çok mutluuym.halaya devam sabaha kadar  funny:)

yakamozlu_gece

Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Kasım 07, 2008, 10:44:00 ÖShalayy:)   halayy:) VİZEM alkis:) YOLDA yuppi:) GELİYOR... dance:) UMARIM HERKES ALIR. ÇOK MUTLUYUM... hiihi:)

hayırlı uğurlu olsun

Tolga55

seyhan kardes esin alman vatandasimi yoksa türk vatandasimi ????
Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Kasım 08, 2008, 12:16:45 ÖÖçok saolun arkadaşlar.evet darısı sizlerin başına.  yuppi:)

18 . günde vizem çıktı.21 ekimde evrakları verdim.5 kasımda Almanyaya gitti ve aynı gün onaylandı.bgnde ankaradan yola çıkmış passım.çok mutluuym.halaya devam sabaha kadar  funny:)

Tolga55

Seyhan kardes kendim icin 3 aydir halay cekemiyorum senin icin cekim bagriii tey tey teyyyyy illiiiiiiliiililiiiiiiililiiiiliiii halayy:)

segenn

,Tebrikler SEyhan  Hayırlı  Olur İnşAllah.

SEYHAN69

arkadaşlarım çok saolun. vala bende biriisine vize çıktıgında kendıme çıkmış gibi sevınıyordum.umut oluyor çünkü hepimiz için.umarım sizlerinde tez zamanda çıkar.kavuşursunuz sevdiklerinize .  alkis:)  alkis:)  alkis:)  alkis:)

SEYHAN69

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 08, 2008, 09:05:41 ÖÖSeyhan kardes kendim icin 3 aydir halay cekemiyorum senin icin cekim bagriii tey tey teyyyyy illiiiiiiliiililiiiiiiililiiiiliiii halayy:)

haydi hep beraber  halayy:)  halayy:)  halayy:)  halayy:)  halayy:)  hiihi:)  hiihi:)

tekbir_1453

arkadas29

Alıntı yapılan: SEYHAN69 - Kasım 08, 2008, 12:16:45 ÖÖçok saolun arkadaşlar.evet darısı sizlerin başına.  yuppi:)

18 . günde vizem çıktı.21 ekimde evrakları verdim.5 kasımda Almanyaya gitti ve aynı gün onaylandı.bgnde ankaradan yola çıkmış passım.çok mutluuym.halaya devam sabaha kadar  funny:)
tebrikler inşAllah en kötu günün böyle olur

gamzeli01

arkadaşlar eşimle benim kafamıza takılan bi konu var. ben şubat gibi şnAllah vizem gelirse alm.ya gidecem,vizeyi uzattırıp tekrar döcem trye.çünkü düğünümüz haziranda. eşim de şuan da kaldıgı evde iki arkadaşıyla kalıo. ama sanrım metrekare hesabı varmış.ona göre senin de kalabilme hakkın var dio.o tek başına mayısta eve çıkmayı düşünüo.ama bu vize verme sırasında acaba sorun yaratır mı die düşnüdüm.evlisiniz ve nie aynı evde başka adamlar da var die sahte bi evlilik die düşünülebilinir mi? evin kontratının tek eşimin üzerinie mi olması gerekio? yrdmcı olursanız sevinirim...

Tolga55

gamzeli arkadas metre kare yetiyorsa sorun yabamazlar eger capraz sorgu filan olursa  söyle cblarsiniz BERABER ev tutcagiz beraber begenecegiz  allha sabir versin bende 3 aydir bekliyom simdi ise capraz sorguya gircem ayin 20 sinde  BIRGÜN Almanlar bize mutac  olcaklar  (amin) :D  
Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 08, 2008, 02:25:46 ÖSarkadaşlar eşimle benim kafamıza takılan bi konu var. ben şubat gibi şnAllah vizem gelirse alm.ya gidecem,vizeyi uzattırıp tekrar döcem trye.çünkü düğünümüz haziranda. eşim de şuan da kaldıgı evde iki arkadaşıyla kalıo. ama sanrım metrekare hesabı varmış.ona göre senin de kalabilme hakkın var dio.o tek başına mayısta eve çıkmayı düşünüo.ama bu vize verme sırasında acaba sorun yaratır mı die düşnüdüm.evlisiniz ve nie aynı evde başka adamlar da var die sahte bi evlilik die düşünülebilinir mi? evin kontratının tek eşimin üzerinie mi olması gerekio? yrdmcı olursanız sevinirim...

Aşil

evet maalesef  kontrat esinin uzerine olmali. sen bile dusundugune gore evde baska birinin olmasi sahte evlilik olabilir diye. onlar haliyle düsünürler.. Allah yardimciniz olsun..