Ana Menü

Mizah

Başlatan mucizemsin, Şubat 03, 2007, 03:20:45 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mucizemsin

Arkadaslari telefon  etmis,ve bir erkegin evine girdigini soylemistir adama.Sinirli bir sekilde evi aramaya baslar.
Önce yatagin altina bakar;
daha sonra dolabin kapagini acar.
Evet adam oradadir,koca tum siniriyle gozleri yerinden firlamis olarak solumaktadir ve beklenen soruyu sorar:
_Ne ariyorsun sen burada ?
bizim bahtsiz ince bir sesle :
Simdi sana Tren bekliyorum deseeem inanmazsin .... :laugh:

mucizemsin

Akil hastanesinde koguslari gezen bashekim,
bir delinin oturmus, birseyler yazdigini gordu:
-´´Kolay gelsin ne yaziyorsun?´´
-´´Mektup yaziyorum efendim.´´
-´´Yaaa...Kime yaziyorsun?´´
-´´Kendime..´´
-´´Peki ne yazili mektupta?´´
-´´Ilahi doktor bey,deli misiniz siz..Mektubu
daha almadim ki icinde ne yazdigini bileyim?´´ :)

mucizemsin

Üc NesILde MateMatik

Baba,kücük cocugu ile sohbet ediyordu:
-Bugun okulda ne ögrendiniz?
-Ücgenin alanini baba.
-Ya öylemi?Söyle bakalim neymis ücgenin alani?
-Yatayi ile diklesiminin vurusumunun bir bölü iki katidir.
-Olurmu cocugum.Ücgenin,alani tabani ile yüksekliginin carpiminin yarisidir.
Bir kösede onlari dinlemekte olan dede söze karisir:
-Ikinizin de söyledigi yanlis !Bir müsellesin sathi ,mesai kaidesi ile irtifanin hasil-i darbinin nisfina müsavidir ...

_VeRa_

mucizemsin
başarılı bi başlıktı yaw:)
devam etsene

...mystery...

:haha: bayıldım ben buna yaa ;D sadece Türkçeyi okumayın önce Türkçeyi sonra İngilizceyi okuyun öyle daha komik oluyo yani benim tavsiyem... ;D

HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN..

HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST'TİR İNşALLAH.

MY'A QUESTİON SORARSAN BEST'İM ALLAH'A şÜKÜR.WORLD İşTE YUVARLANIP GOİNG'İM.

MY MOTHER WHAT YAPING.KEYFİ BEATİUFUL'DUR İNşALLAH.EPEYDİR MY MOTHER'LE NO SPEAKİNG.EĞER MY MOTHER'İ SEE ÇOK SELAM SONG.

LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPING.GİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ?HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK PLAYİNG Mİ?HE'YE SONG SAKIN YENİLMESİN.

MY BRODHER'İN CHILDRENİ OLMUş.BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNG.CHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY'A SONG.

MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İşTE.SCHOOL'UN BAşINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNG.ENGLİSH'I SÖKTÜM.İ'M SPEAK ENGLİSH şAKIR şAKIR.YOUR'A SÖZ VERDİĞİM GİBİ

MAİL'İME SON VERİRKEN YOUR'UN GÖZLERİNDEN KİSS.YOUR'U ÇOK ÖZLEDİM.HELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNşALLAH.

--TÜRKÇE--

merhaba can dostum.ben abuzittin.

nasılsın arkadaşım.çoluk çocuk nasıl.iyidir inşAllah.bana sorarsan iyiyim Allah'a şükür.dünya işte yuvarlanıp gidiyorum.

anam ne yapıyor?keyfi güzeldir inşAllah.epeydir anamla konuşıyorum.eğer anamı görürsençok selam söyle.

la arkadaşım babam ne yapıyor?gine kahveye gidiyor mu?arkadaşlarıyla okey ve batak oynuyor mu?ona söyle sakın yenilmesin.

abimin çocuğu olmuş.erkek mi kız mı olduğunu bilmiyorum.çocuğun erkek mi kız mi olduğunu bana söyle.

ingilizce dersi görüyorum.ingilizceyi söktüm.şakır şakır ingilizce konuşuyorum.size söz verdiğim gibi.

mektubuma son verirken sizin gözlerinizden öpüyorum.sizi çok özledim.hele bi yaz gelsin geliyorum inşAllah.

_VeRa_

Alıntı yapılan: ...mystery... - Ekim 20, 2008, 07:57:38 ÖS
:haha: bayıldım ben buna yaa ;D sadece Türkçeyi okumayın önce Türkçeyi sonra İngilizceyi okuyun öyle daha komik oluyo yani benim tavsiyem... ;D

HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN..

HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST'TİR İNşALLAH.

MY'A QUESTİON SORARSAN BEST'İM ALLAH'A şÜKÜR.WORLD İşTE YUVARLANIP GOİNG'İM.

MY MOTHER WHAT YAPING.KEYFİ BEATİUFUL'DUR İNşALLAH.EPEYDİR MY MOTHER'LE NO SPEAKİNG.EĞER MY MOTHER'İ SEE ÇOK SELAM SONG.

LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPING.GİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ?HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK PLAYİNG Mİ?HE'YE SONG SAKIN YENİLMESİN.

MY BRODHER'İN CHILDRENİ OLMUş.BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNG.CHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY'A SONG.

MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İşTE.SCHOOL'UN BAşINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNG.ENGLİSH'I SÖKTÜM.İ'M SPEAK ENGLİSH şAKIR şAKIR.YOUR'A SÖZ VERDİĞİM GİBİ

MAİL'İME SON VERİRKEN YOUR'UN GÖZLERİNDEN KİSS.YOUR'U ÇOK ÖZLEDİM.HELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNşALLAH.

--TÜRKÇE--

merhaba can dostum.ben abuzittin.

nasılsın arkadaşım.çoluk çocuk nasıl.iyidir inşAllah.bana sorarsan iyiyim Allah'a şükür.dünya işte yuvarlanıp gidiyorum.

anam ne yapıyor?keyfi güzeldir inşAllah.epeydir anamla konuşıyorum.eğer anamı görürsençok selam söyle.

la arkadaşım babam ne yapıyor?gine kahveye gidiyor mu?arkadaşlarıyla okey ve batak oynuyor mu?ona söyle sakın yenilmesin.

abimin çocuğu olmuş.erkek mi kız mı olduğunu bilmiyorum.çocuğun erkek mi kız mi olduğunu bana söyle.

ingilizce dersi görüyorum.ingilizceyi söktüm.şakır şakır ingilizce konuşuyorum.size söz verdiğim gibi.

mektubuma son verirken sizin gözlerinizden öpüyorum.sizi çok özledim.hele bi yaz gelsin geliyorum inşAllah.

I'm speak innglish şakır şakır kop:)

...mystery...

mucizemsin

__HoCa__
VALİ BİR GÜN BULUNDUĞU YERDEKİ CAMİNİN HOCASINA HABER GÖNDERİR GELSİN DİYE.AMA HOCA GELMEZ.BİR DAHA HABER GÖNDERİR HOCA YİNE GELMEZ.
ÜÇÜNCÜ DEFA YİNE ÇAĞIRIR GELMEZ.EN SONUN DA YANINDAKİLERE DERKİ GETİRİN şU HOCAYI HAYDİ HOCAYI YAKA PAÇA GETİRİRLER.
VALİ DER Kİ BE HEY HOCA 3 DÜR ÇAĞIRIRIM NEDEN GELMEZSİN.
HOCA NIN CEVABI ÇOK İLGİNÇTİR.
BEN GÜNDE BEş DEFA ÇAĞIRIYORUM SEN HİÇ GELIYORMUSUN. okey:)

...mystery...

güzelmiş mucizemsin... okey:)

...mystery...

Küçük kız annesine 'İlk insan nasıl dünyaya geldi' diye sormuş, 'Tanrı Adem ve Havva'yı yarattı, çocukları oldu ve insanoğlu yeryüzüne yayılmaya başladı yavrum' diye izah etmiş annesi..
Birkaç gün sonra küçük kız aynı soruyu babasına sormuş.. 'Binlerce yıl önce maymunlar vardı' demiş babası, 'Bizler de evrim geçirerek onlardan türedik..'
Farklı iki cevaptan aklı karışan kız annesine gidip 'Nasıl olur anne' demiş 'Sen bana insanın Tanrı tarafından yaratıldığını, babam da maymunlardan geldiğini söylüyor.. Karıştırıyorum..'
'Karıştırıcak bir şey yok ' demiş annesi gülerek, 'Ben sana kendi ailemin geçmişini anlattım. Baban da kendi ailesininkini anlatmış, bir tanem..!'

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Büyük şirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili önemli bir arızanın acilen giderilmesi için bilgisayar mühendislerinden birinin evine telefon etmesi gerekir.
Adamın evine telefon eder ve karşı taraftan fısıldayan bir çocuk sesi "Alo" der.
Patron sorar "Baban evde mi?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Evet"
Patron sorar "Onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk fısıldayarak cevap verir "Hayır"
Patron şaşırarak "Peki annen evde mi?"
Çocuk fısıldayarak "Evet"
Patron , "Peki onunla konuşabilirmiyim?"
Çocuk yine fısıldayarak "Hayır"
Patron çocuğun cevapları karşısında şaşırır ve en iyisinin bir büyükle konuşmak olacağını düşünerek sorar,
"Orada başka kimse var mı?"
"Evet" der çocuk fısıldayarak , "Bir polis memuru var"
Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen adam sorar
"Memur beyle konuşabilir miyim?"
"Hayır" der ufaklık, "şu anda meşgul"
İyice meraklanan patron: "Neyle meşgul?"
Çocuk fısıldayarak cevaplar: " Annemle babamla ve itfaiyeci amcalarla konuşuyor"
Meraklanan ve endişelenen patron , telefondan gittikçe artan bir gürültü duyar "Bu ses de ne? Diye sorar.
"Bir helikopter" der çocuk, hala fısıldayarak.
Panikleyen patron: "Neler oluyor orada" diye sorar
Çocuk hala fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi"
Patron endişeli ve neler olduğunu bilmemenin kızgınlığı içinde: "İyide neyi arıyorlar"
Küçük çocuk hala fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir "Beniiiii"

yaril:) yaril:) yaril:) yaril:) yaril:)

...mystery...

;D akıllı deli ;D

Doktor, akıl hastasına sorar:
- Bir kulağını kesersem ne olur?
- Canım yanar.
- Ya iki kulağını kesersem?
- O zaman iyi göremem.
- Peki ama niçin?
- Niçini var mı canım? iki kulağımı da keserseniz gözlüğümü nereye takarım?..

;D ;D ;D

purjuu

:haha: hepside ayrı ayrı güzel ya........ ;D

...mystery...

Aşil

=mucizemsin link=topic=1830.msg11516#msg11516 date=1174926598]
FAKIRRR cimbom

Besiktas baskani yildirim demirören birgun bir berberde bi guzel tras olur tam cikacakken elini cebine atar o sirada berber
aman efendim siz besiktasin koskoca baskanisiniz sizden para almam der.
Bunun uzerune yildirim demirören ertesi gun berbere hediye olarak tum futbolcularinin birer unuformasini gonderir.
Sonra FENERBAHCEDEN Aziz yildirim bu berbere gider tabiki ayni muamele,bi guzel trasini olur,cayini icer
tam cikacakken elini cebine atar ama nafile berber yine parayi almaz.Bunun uzerine ertesi gun Aziz bey hediye olarak,
bir yillik kombine biletini hediye olarak berbere yollar.
Bu seferde Özhan canaydin bu berbere gider trasini olur cikarken tabiki
bizim berber yine para almaz.
Siz ki avrupa fatihi cimbomunun baskanisiniz efendim sizden para almak olurmu der.
Bunun üzerine ertesi sabah bi bakarki dükkanin önünde cimbomlu yoneticilerin hepsi kuyruga girmis
_____________________-beles ya-___________________________________ ;D
[/quote]

sagol mucizemsin fikralar icin  ,ama en guzeli bu ya ,gercekleri mizahla ortaya doktugun icin sagoll.. alkis:) :laugh: :laugh:

_VeRa_

Alıntı yapılan: Aşil - Kasım 08, 2008, 03:12:47 ÖS=mucizemsin link=topic=1830.msg11516#msg11516 date=1174926598]
FAKIRRR cimbom

Besiktas baskani yildirim demirören birgun bir berberde bi guzel tras olur tam cikacakken elini cebine atar o sirada berber
aman efendim siz besiktasin koskoca baskanisiniz sizden para almam der.
Bunun uzerune yildirim demirören ertesi gun berbere hediye olarak tum futbolcularinin birer unuformasini gonderir.
Sonra FENERBAHCEDEN Aziz yildirim bu berbere gider tabiki ayni muamele,bi guzel trasini olur,cayini icer
tam cikacakken elini cebine atar ama nafile berber yine parayi almaz.Bunun uzerine ertesi gun Aziz bey hediye olarak,
bir yillik kombine biletini hediye olarak berbere yollar.
Bu seferde Özhan canaydin bu berbere gider trasini olur cikarken tabiki
bizim berber yine para almaz.
Siz ki avrupa fatihi cimbomunun baskanisiniz efendim sizden para almak olurmu der.
Bunun üzerine ertesi sabah bi bakarki dükkanin önünde cimbomlu yoneticilerin hepsi kuyruga girmis
_____________________-beles ya-___________________________________ ;D

sagol mucizemsin fikralar icin  ,ama en guzeli bu ya ,gercekleri mizahla ortaya doktugun icin sagoll.. alkis:) :laugh: :laugh:

okey:) Katılıyorum aşil  clap:)fakirr cimbomm yuppi:)

...mystery...

fakir?? cimbom?? ;D herşey parayla olsaydı..... ohoooooooo.... :) ben BEşİKTAşLIYIM ama GS'yede laf söyletmem.... funny:)