Almanya Aile Birleşimi Tecrübeleri

Başlatan mrv_mrt, Nisan 03, 2007, 11:53:03 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEYHAN69

Alıntı yapılan: arkadas29 - Kasım 08, 2008, 01:53:28 ÖStebrikler inşAllah en kötu günün böyle olur

Amin İnşAllah Allah herkesi mutlu etsin  okey:)

SEYHAN69

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 08, 2008, 09:04:54 ÖÖseyhan kardes esin alman vatandasimi yoksa türk vatandasimi ????

eşim alman vatandaşıydı.beni ordagitmedende olsa sigortalamıştı,istemedikleri halde sigorta belgemi vermiş.hiç bişe sormamışlar.sohbet ortamında 8-10 dakikada geçmiş.çıkmış.darısı başınıza.

gamzeli01

peki kontrat sadece eşimin üzerine olacak dimi,benim adım fln yazmıcak ? ???  kontratı üstüne aldı diyelim, ikametgah olarak digerlerinin o ev gözükmesi olurmu? buna dikkat ediliyomu?

tekbir_1453

yok kardeşim verdıgın adresın amacı su sokakta kalmıcan orada kalacak sana yardımcı olacak bırılerının olması sahte evlılık konusunun evle bı alakası yok için rahat olsun kardeşim sahte evlılık olması ıcın en cok aranan krıter erkegın bayanda kucuk ve cok abartılı bı yaş farkının olması dıger durumda kı arkadaşlar içiniz rahat olsun önce Allah ın izniyle sonra da konsoloslugun izniyle vizemiz gelir dua edelim kardeşlerim hepimiz bir birimiz için amin

gamzeli01

tşk ederim tekbir arkadaşım inşAllah vizemiz haıyrlısıyla gelir...

SEYHAN69

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 08, 2008, 07:43:48 ÖStşk ederim tekbir arkadaşım inşAllah vizemiz haıyrlısıyla gelir...
baş vurunu yaptınmı sen.

gamzeli01

hayır  ;D ya çalışyorum ya bi türlü mesai saatinde gidip de pasaportum çıktığı halde alamadım bile. ama salı gününe izin aldım.hem pass ı alcam hemde bütün belgeleri hasırlıcam inşAllah.o gün pini de alcam.çrş ararım artık. inşAllah en kısa zaman verirler de randevuyu öle işte...

SEYHAN69

Alıntı yapılan: gamzeli01 - Kasım 08, 2008, 08:19:25 ÖShayır  ;D ya çalışyorum ya bi türlü mesai saatinde gidip de pasaportum çıktığı halde alamadım bile. ama salı gününe izin aldım.hem pass ı alcam hemde bütün belgeleri hasırlıcam inşAllah.o gün pini de alcam.çrş ararım artık. inşAllah en kısa zaman verirler de randevuyu öle işte...

anladım hayırlısı bakalım.en az bir 10 gün bekletıyorlar ya.ben de bekledim 12 gün randevu için.ama sonrası hızlı hiç olmazsa gelişti.evraklarını verdikten sonra eşinle görüş takip etsin.benle aynı anda başvuran arkadaşımın evrakları gitmemiş bile.aynı kurstan aynı şehirden aynı gün için randevuya gitmiştik.saatlerimiz bile aynıydı.takip etmek sanırım hızlandırıyor  ;)

bugun eve passım geldi.içine bir alman passlarına benzeyen renkde büyüklükte bir etiket yapıştırmışlar.dedin deli deli senin içinmiydi bütün koşturmaca  kop:) artık kafayı oynatmaya az kalmış demek

gamzeli01

:) valla öle ya . bakalım inşAllah senin gibi hızlı gelişir... nezman yolculuk ?

SEYHAN69

bilet bakıyoruz eşimle bu hafta içine
yer kalmamış şansa, sanırım thy den var görünüyo .işAllah geç kalmayız :)

tekbir_1453

ya mng kargodan bı msj aldım bi numara yazıyo arkadaşlar acaba mng ilede çalışıyolarmı ya?

SEYHAN69

hiç öle bişe duymadım.takıp nosu verdilerse mng kargonun sayfasına bak bakalım ordanmı

tekbir_1453

musteri hiz. aradım başka bi kargom gelmiş arkadaşım ilgine tskrlr

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 08, 2008, 10:30:19 ÖSya mng kargodan bı msj aldım bi numara yazıyo arkadaşlar acaba mng ilede çalışıyolarmı ya?
sanmiyorum arkadasim..
peki sen konsoloslukta kirmizi bi naylon dosya aldiginda üzerinde hangi kargonun ismi yaziyordu?

tekbir_1453

ama bana kırmızı bı dosya vermedıler kı pasaportumu gerı verdıler tmm başkada bişey yok

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: tekbir_1453 - Kasım 08, 2008, 11:27:39 ÖSama bana kırmızı bı dosya vermedıler kı pasaportumu gerı verdıler tmm başkada bişey yok
sanirim ben yanlis anladim...
simdi arkadasim sen konsolosluga basvurdun dimi? e basvurduysan pasaportunu sana tekrar neden geri versinler  ::)

tekbir_1453

başvurdum ama geri verdiler bi numara verdıler gıt ınternetten takıp et numaran ınternette gorununce gel vizenı al dedıler