Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

olabilir... ;D ama ben burda kafa dinliyorum nedense... ::)

...mystery...

bu arada nasılsın zeytin??? ;)

zeytin

ıyıyım valla nikah için kendimi yavaş yavaş hazırlıyorum sen nasılsın

...mystery...

evleniyomusun?? :o ne değişik bir soru oldu dimi?? ;D

bende iyiyim işte ne olsun ben çoktaaaaaan derslerimle evlendiğim için benim öyle bir hazırlığım yok... dance:)

zeytin

ne güzzeeelllll. işte oda bir hazırllık.almanca okuldanmı senin

...mystery...

hayır okulda fransızca var 2. yabancı dil aslında ingilizce....ben almancayı seviyorum ondan öğrenmek istiyorum... sen evlenincemi gidiceksin almanyaya ondanmı öğrenmek istiyorsun?? çok meraklıyım yaa pardon... :-\

...mystery...

bide Almanyaya üniversiteye gitmek istiyorum arkadaşımla ondanda öğrenmem gerek şimdiden hazırlık olsun dedim... ;)

zeytin

ewt  cnm dil öğrendik sınava bile girdim. şimdi nikah olcak inş. vize gelincede düğün olcak.

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 08, 2008, 08:33:22 ÖStamam gece ablacım bende offline görünce.. :-\ neyse sonra görüşürüz o zaman... dance:)

Burdayim geldim nereye ;)

gece

zeytin

hımmmm hangi ünv istiyosun ne bölüm okumak istiyosun belkı bende giderim orda ünvs. sana başarılar inş. gidersin

zeytin

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 08, 2008, 09:02:19 ÖShımmmm hangi ünv istiyosun ne bölüm okumak istiyosun belkı bende giderim orda ünvs. sana başarılar inş. gidersin
Berlin üniversitesi dite düşündüm genetik mühendisliği istiyorum ama bakalım... ;D sağol zeytin inşalah giderim... ;D

...mystery...

neyse ben kaçıyım hem ödev yapıcam hemde annemler geldi  yuppi:) çoooook özledim onları biraz onlarla oturıyım hadi hoşçakalın... byby:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 08, 2008, 09:06:35 ÖSneyse ben kaçıyım hem ödev yapıcam hemde annemler geldi  yuppi:) çoooook özledim onları biraz onlarla oturıyım hadi hoşçakalın... byby:)

byby:) byby:) byby:)

...mystery...

ben yine geldim.... ;D nasılsın gece ablacım??? ;)