isde gercek ask

Başlatan SEVGI-40, Kasım 05, 2008, 01:31:34 ÖÖ

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SEVGI-40

seven insan herseyi yapar bence

esma 41

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 06, 2008, 12:55:44 ÖÖseven insan herseyi yapar bence

Yillarca kör numarasi oynayamaz  ama.
Bunu cok seven birisi bile basaramaz.  :)

...mystery...

2 side çok güzel sevgi^cim... :'( +1... :angel:

dielosch

bence seven insan herşeyi yapar kör numarası da yapar topal da....

Sevgi çok hoş ellerine sağlık evet bizim konu uçmuş gitmiş ;) süperrr yaa bayıldım 2 side çok hoş 1. cisini okumuştum sanırım bir yerde ama çok kötü oldum çokkkk kötü  :'(  :'(  :'(   +1 beiträge  :angel:

...mystery...

kör numarasını gözlükle yaptıysa belki uzun sürebilir... ;D ;D yaa böyle bir hikayede bile dalga geçebiliyorum yaa helal olsun bana.. :haha:

purjuu

seven insan bencede herşeyi yapar...kör numarası belki çok zordur ama isterse yapabilir bence eğer çok seviyosa...sevgi bu insana herşeyi yaptırır... utanan:)

...mystery...

bencede GERÇEK sevgi insana herşeyi yaptırır...... :'( okey:)

purjuu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 08, 2008, 12:31:33 ÖSbencede GERÇEK sevgi insana herşeyi yaptırır...... :'( okey:)
tabiki GERÇEKSE... ;)

...mystery...

SEVGI-40

tüm samimiyetimle inancimla söylüyorumki askin insana yaptiramiycagi sey yok yasamayan da anlamzki ztn ::) ::)

esma 41

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 09, 2008, 11:09:47 ÖStüm samimiyetimle inancimla söylüyorumki askin insana yaptiramiycagi sey yok yasamayan da anlamzki ztn ::) ::)

Sen yasadinmi Sevgi ?

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 06, 2008, 07:12:45 ÖSkör numarasını gözlükle yaptıysa belki uzun sürebilir... ;D ;D yaa böyle bir hikayede bile dalga geçebiliyorum yaa helal olsun bana.. :haha:

:haha: okey:)

RIBERY

slm esma aşkı sevene degıl çekene sor cevabı onda saklı zaten

esma 41

Alıntı yapılan: purjuu - Kasım 08, 2008, 12:27:11 ÖSseven insan bencede herşeyi yapar...kör numarası belki çok zordur ama isterse yapabilir bence eğer çok seviyosa...sevgi bu insana herşeyi yaptırır... utanan:)

Ya arkadaslar ciddimisiniz yoksa  sakami yapiyorsunuz ?  ::)

Yillarca Kör Numarasi yapabilir diyorsunuz yani ?

Ya lütfen kizmayin bana biraz gercekci olalim ne dersiniz ?  :)

esma 41

Alıntı yapılan: RIBERY - Kasım 10, 2008, 12:27:50 ÖÖslm esma aşkı sevene degıl çekene sor cevabı onda saklı zaten

Aleyküm selam Ribery ,

Yazdigin dogru Ribery

tamam soralimda ... kime sorsak acaba ?  :)

Saka bir yana , ask ve sevgi herkesin yasamasi gerektigi bir duygudur.
Yani cok güzel birsey , ama hayal gücümüzü fazla yipratmadan.
Bilmem anlatabildimmi... :)

Hayatta gercek sevginin ne oldugunu bilmeden yasamini yitiren cok insan oldu ve olacakta bence.

Gercek sevgi benim icin baska birsey ifade ediyor.
Anlatmasi cok zor bisey ...

Sevgiler ..  :)

RIBERY

öylede anladım hemde çok ıyı şekılde anladım gerçek sevgı aşki yaşamak ıçın yaşaman lazım bazı şeylerın olabılmesı ıçın bazı şeylerde feragat edılır yaşanmıyan ıçın ne kadar anlatılsa saçmalık gelır benım tanıdıgım bır arkadaşimın kız arkadaşi kendı sevgısı ve çocuga olan aşkı ıçın hayatına son verdı Allah gunahlarını bagışlasın yanı aşk ıçın yapilmayacak bışi yok dememk lazım ama buzaman da nerde bulabıleceksın gerçek cangönulde sevenı

esma 41

Alıntı yapılan: RIBERY - Kasım 10, 2008, 12:44:31 ÖÖöylede anladım hemde çok ıyı şekılde anladım gerçek sevgı aşki yaşamak ıçın yaşaman lazım bazı şeylerın olabılmesı ıçın bazı şeylerde feragat edılır yaşanmıyan ıçın ne kadar anlatılsa saçmalık gelır benım tanıdıgım bır arkadaşimın kız arkadaşi kendı sevgısı ve çocuga olan aşkı ıçın hayatına son verdı Allah gunahlarını bagışlasın yanı aşk ıçın yapilmayacak bışi yok dememk lazım ama buzaman da nerde bulabıleceksın gerçek cangönulde sevenı

ALLAH günahlarini af eylesin .
Ama akli basinda bir insan   "sadece ask " icin kendi canini almaz.
Belki bu "ask acisi " (diyim)  bardagi tasiran son damla olmus olabilir
ama nedeni olamaz.
Bu olayda  baska etkenlerde  cok büyük rol oynuyor.
Ama Konumuz bu degil zaten.

Cani gönülden seven birisini bulmak kolay degil gercekten ama imkansiz da degil.  :)