Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 09, 2008, 11:20:00 ÖSablacim ben yaschpasta hastasiyimdir yazmisdim ama hazir sen gecmis olsun demisken bosa atmayalim evt birazda rahtsizim :(  herzmnki gibi ben bu migde agrisindan birgün gidecem ama nezmn Allahbilir :'(

tessekürederim ablacim

ay yaaa migde agrisi azaptir cok iyi bilirim ilac falan kullaniyormusun Sevgi :embarassed:

yakamozlu_gece

yaaa 5000 mesaj vayy be aslında ilk mesajını bulsaydın bu siteye onla birlikte bir yayınlasaydın daha romantik olurdu biliyosun ben romantizm e bayılırım....  ;)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gece - Kasım 09, 2008, 11:26:41 ÖSay yaaa migde agrisi azaptir cok iyi bilirim ilac falan kullaniyormusun Sevgi :embarassed:
ya valla bu migde agrisini Allah düsmanimin basina vermesin :-\

SEVGI-40

evt ablacim sürekli kullaniyorumda ilaclar napsin ben dikkat etmeyince biraz üzüntü strese gelmiyo isde basliyo agrimaya :'( :'(

gercektende azap ablacim ya :'(

SEVGI-40

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 09, 2008, 11:30:50 ÖSya valla bu migde agrisini Allah düsmanimin basina vermesin :-\
valla benim sürekli basimda duygucum bir gün agrimasin bayram yapiyorum gercekten

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 09, 2008, 11:33:44 ÖSvalla benim sürekli basimda duygucum bir gün agrimasin bayram yapiyorum gercekten
hadi ya canim benim valla  :embarassed:  böle agriyomu yoksa siskinlik felan mi oluoo?
mesela benim hic agrimaz ama bi su icsem yada azicik bi yemek yesem acayip sisikinlik hazimsizlik oluoo  :-\
sadece sabahlari kahvalti yapabiliyorum 1 ögün diger ögünler yemeye korkuyorum  :-[

SEVGI-40

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 09, 2008, 11:39:55 ÖShadi ya canim benim valla  :embarassed:  böle agriyomu yoksa siskinlik felan mi oluoo?
mesela benim hic agrimaz ama bi su icsem yada azicik bi yemek yesem acayip sisikinlik hazimsizlik oluoo  :-\
sadece sabahlari kahvalti yapabiliyorum 1 ögün diger ögünler yemeye korkuyorum  :-[
keske siskinlik fln olsa ya agriyo isde hic durmadan öyle yesemde yemesemde :'(

yakamozlu_gece

duygu sen nerelerdesin yaw....
naber

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 09, 2008, 11:42:58 ÖSkeske siskinlik fln olsa ya agriyo isde hic durmadan öyle yesemde yemesemde :'(
valla cok zor. ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN SEVGICIM...

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Kasım 09, 2008, 11:43:48 ÖSduygu sen nerelerdesin yaw....
naber

eeee ben buralardayimda sen nirelerdesin LOO?  tickoff:)  ;D

yakamozlu_gece

arka tarafdaydım ;D
ne var ne yok nasılsın

SEVGI-40

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 09, 2008, 11:47:25 ÖSvalla cok zor. ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN SEVGICIM...
evt ya cok zor. :( saol duygu eksik olma

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Kasım 09, 2008, 11:52:00 ÖSarka tarafdaydım ;D
ne var ne yok nasılsın

valla napalim yaww... moralim bozuk yenildik zatenn  tickoff:)  zaten bu cimbom herkesi yener  fenere gelince arkadas hep yenilio, hakikaten cok dikkatimi cekti her fener macinda galatasaraya biseyler oluoo offoff:)
sizce büyü felan mi yapio bu fenerrr  ::) okuyolar üfürüyolar mi dersiniz  ::)  :zopa:

SEVGI-40

neyse hadi bana müsade ders calisim cok dolandim bile.hepinize iyi geceler  :-\ :-\

yakamozlu_gece

yok yok o değilde tamamen maç a olan motivasyon yoksa fenerdeki futbolculara galatasaraylılar futbol dersi verirler ama işte bir hata oyunu yıkıyo  tickoff:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 09, 2008, 11:57:07 ÖSneyse hadi bana müsade ders calisim cok dolandim bile.hepinize iyi geceler  :-\ :-\
byby:)   :-*  byby:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: yakamozlu_gece - Kasım 09, 2008, 11:57:36 ÖSyok yok o değilde tamamen maç a olan motivasyon yoksa fenerdeki futbolculara galatasaraylılar futbol dersi verirler ama işte bir hata oyunu yıkıyo  tickoff:)
aynen öylee vallaa  ya:)
neyse yakamozcum sen kendine iyi bak... bende kaciorumm byyyy  byby:)  byby:)  byby:)