Wie heißen diese Länder auf Deutsch ?

Başlatan esma 41, Ekim 22, 2008, 05:07:29 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: Hasan42 - Kasım 02, 2008, 11:37:03 ÖSBeyrut ? (gece, sanirim Lübnan´i soracaktin.Beyrut´u bulamadim.Beyrut, Lübnanin baskenti de)
Soruyorum:
Libyen?

Evet haklisin ;D

Hasan42

Esma, ben ve gece sinifta kalmadigimiza sevindik.  :) Tsk.ler...  okey:)

Sechellen: Hint okyanusunda bir ada ülkesi.(Ayrica bu bilgini bizimle paylastigin icinde tsk.ler..Arastirmama ragmen bulamadigim bir ülkeyi senden ögrenmis olduk.Tsk.ler okey:) )

Fransa: Frankreich

Türkiye ?   alkis:) alkis:)

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 03, 2008, 03:28:18 ÖSYok canim sizin gibi basarili ögrenciler sinifta kalmaz.  ;)

Sechellen -Seyseller ? (alti cizgili s )

Die Republik der Seychellen ist ein Inselstaat im Indischen Ozean. Dieser liegt östlich von Afrika und nördlich von Madagaskar und Mauritius. Zwischen Afrika und den Seychellen liegen die Komoren. ;)

Ben pek basarili degilimde ne demisler komsuda piser bizede düser misali Hsanin basarilari bana biraz bulassin ümidiyle ;D

Tesekkürler YESILLIM
alkis:)

gece

Alıntı yapılan: Hasan42 - Kasım 03, 2008, 04:11:47 ÖSgece pek basarili degilim demekle herzamanki gibi alcakgönüllü davraniyorsun.Hani bir atasözü varya " Meyve vermeyen agacin dallari gökyüzüne dogru kalkik durur.Gururludur.Büyüklenir.Meyve veren agac ise dallari asagiya dogru durur.Gurursuzdur.Büyüklenmez.Sanki kendisi birsey vermemis gibi durur." Iste sen burada ikinci agacin davrandigi gibi davraniyorsun.Tebrikler... okey:) okey:)

utanan:) utanan:) utanan:)

Türkei

Kibris ?

Hasan42

das Zypern.

Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti ?

Hasan42

Nepal.

Wie heißen die Nachbarländer von der Türkei? (7 Länder)

esma 41

Insgesamt verfügt die Türkei über acht Nachbarländer, zu denen Griechenland, Bulgarien, Georgien, Armenien, Aserbaidschan, der Iran, der Irak und Syrien zählen. Außerdem gehört ein Teil der Insel Zypern zur Türkei. :)

Armenien ?

esma 41

esma 41