Muharrem Hocayı Çıldırtan Üyeler

Başlatan khoLpa$aLı, Şubat 04, 2008, 08:46:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

purjuu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 08, 2008, 12:30:49 ÖSbiliyoruzzzzzzzzz............ ;D ;D ;D :haha: canım sıkıldıkça gelip okuyorum acayip eğleniyorum ben... dance:)
;D ;D ;D

...mystery...

purjuu

tekrar okudumda acaba eğleniyomuyum diye gerçekten çok güldüm yaa... :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: purjuu - Kasım 11, 2008, 04:55:37 ÖStekrar okudumda acaba eğleniyomuyum diye gerçekten çok güldüm yaa... :haha:
sen bize inanmıyomusun?? ;D ;D ;D

purjuu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 11, 2008, 05:17:47 ÖSsen bize inanmıyomusun?? ;D ;D ;D
inanıyorum... ;D sadece bişeye canım sıkılmıştıda eğleniyim acaba eğlendiriyormu diye okudum eğlendiriyomuş... yaril:)

...mystery...

Alıntı yapılan: purjuu - Kasım 11, 2008, 06:26:55 ÖSinanıyorum... ;D sadece bişeye canım sıkılmıştıda eğleniyim acaba eğlendiriyormu diye okudum eğlendiriyomuş... yaril:)
iyi bari.... :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 06, 2008, 05:32:55 ÖSForumla uğraşmaktan vakit bulamıyoruz ki odamızı toplamaya  ;D
Mazur görün artık canım, ama esma 41 bi gelsin bakalım, sorarım ben ona adminin odasını afişe etmek neymiş :zopa:

Itiraf ediyorsunuz yani ...  ;D

...mystery...

:haha: burası kızışıyor ama bişey olmaz... ;D ;D şaka yani sonuçta.... dance:)

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 21, 2008, 06:22:43 ÖSItiraf ediyorsunuz yani ...  ;D

Biri benimle dalga geçiyor halen  :zopa:

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 21, 2008, 08:06:16 ÖS:haha: burası kızışıyor ama bişey olmaz... ;D ;D şaka yani sonuçta.... dance:)

şaka mı?
Kiiim demiş  ;D

...mystery...

oooooo adminim sizdemi burdaydınız görmemişim... ::) ;D

şaka değilmi?? şakadır şaka... ;D çok şakacısınız siz... :haha:

esma 41

...mystery...

aaaaaaaa esma ablada gelmiş... ;D burası tam oldu hadi siz konuşun ben izliyorum... :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 21, 2008, 08:29:42 ÖSaaaaaaaa esma ablada gelmiş... ;D burası tam oldu hadi siz konuşun ben izliyorum... :haha:

Bakin Admin Bey kacmis bile.
Kendisi cok zekidir , benimle bas edemeyecegini anlamissss , kacmissss  tebrikler  clap:)  

MuhaяяeM

Neeee  :zopa:

Kim kaçmış? Nereye kaçmış?  ;D

esma 41

Arsivimde birkac tane resim daha var admin bey .
Bilmem anlatabildimmi ...  kur;)   ;D

...mystery...