Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ben varım ama şimdilik... ;D

sen edebiyata çalışsana..benim Fransızca sınavım cuma şimdiden çalışıyorum seninki yarın bence çalış şimdi... ;)

dielosch

yaww nesine çalışayım ki ne sorar onu bile bilmiyorum yorum sorar ama bilgi olarak ne sorcak ki yaaa hi çbişi görmedik ki  :-\

...mystery...

kitaptan çalış işte divan edebiyatı 1.yeniciler 2.yeniciler garip akımının özellikleri falan filan bak işte... :)

dielosch

öle bişi işlemedikki  :haha:

...mystery...

olsun sen bak yeni hocalar bi garip işlemedikleri şeyleri soruyolar... :-\

dielosch

yok burda öle değil yani matematik dışında ;D matematik de çözmediğimiz soru tiplerini sormaya üşenmiyorlar valla :-\

...mystery...

:haha: iyi sen bilirsin ben ağzımın payını aldım çalışmadan gidince buna çalışıcam 30 alıcam orası belli ama olsun(hoca ilk sınava 30dan yukarı vermiyomuşta utanan:) bi garip işte :-\ )

kirsehir7

slm arkadaslöar.yariin tr ye kirsehire gidiyorum.LLh izin verirse. bir süre aranizda olamiycam  :'(
sizi cooooooooook özlüycem.  byby:)  byby:)  byby:)
görüsmek üzere  byby:)

...mystery...

aaaa iyi yolculuklar kırşehir... byby:)

dielosch

bizde özyeceğiz Kirsehir umarım en yakın zamanda sağsalim geri dönersin  :'(

iyi.. keyfini çıkar orda hasret gider bizlerden de selam söyle  alkis:) yuppi:) clap:)

...mystery...

yuppi:) evet gerçekten selam söylersen memnun oluruz(sanki tanıyolar ya... dance:) )

dielosch

olsun selam vermek için tanımak gerekmez  ;)

...mystery...

iyi tamam neden kızıyosunki... dance:) (şaka sadece şaka ;) )

dielosch

neyse hepinize iyi akşamlar güle güle  byby:)

dipnot: yaa biz senle şu konuda anlaşamıcazz ben kızmıyorum sen herseferinde niye kızıyorsun ki diyorsun asıl bu lafa kızıyorum  offoff:) neseee  :haha:

...mystery...

bide şu konuda (parantez içleri ;D ) bilmem anlatabildim mi?? :angel:

...mystery...

eeeeeeeee kim var kim yok?*?*? benim beynim sulandı gibi bişey çok fazla Fransızca çalıştım.... dance:) eeee nasılsınız?? :haha:

gece

Merhaba...

Kimse yokmu acep  ::)