Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

purjuu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 11, 2008, 08:13:02 ÖSayrıca daha yerime yeni otururum... ::)

-gizem su getirirmisin bana?
-getiririm...

-hadi bi çay koy kızım hadi...
-tamam peki

-gizem şu televizyonu açıver hadi...
-öfff tamam... >:(

-hadi gel bizimle otur kapa bilgisayarı..

gibi sözlerde beni çileden çıkarır ve bunlardan ilk 3ü arka arkaya daha oturmadan olunca...iyice kötü oluyorum... funny:)
:haha: gerçekten süpermiş gizem... okey:) böylece adınıda öğrenmiş oldum aslında ...mystery...den belli ama olsun.. ;)

...mystery...

birisi bana bişeyi söyler bende dinlemeden yapma dediği şeyi yapar ve başıma bişey geldikten sonra "BEN DEMİşTİM" derse çok sinirim bozulur.... offoff:)
belki ben bişeyi yaşayarak öğrenmek istiyorumdur neden bilmişlik yapıyosunki... :zopa:
o bilmiş havasına sinir olurum... tickoff:)

dielosch

Benim tek sinir olduğum laff

-O g.ylerin neresini seviyorsun....

birde bunun peşinden şu laf gelirse ( tabi x kişisi bu lafı söylediğinde ben ona açıklamamı yaparım onların g.y olmadığı konusunda ama bilmiş ya çok bilmiş dış görüşüne bakıyor sadece tarz marz anlamıyor işte  offoff:) )

-Neresi g.y değil şu tırnaklara bak ojeli o gözler ne öyle kalem çekmiş aynı g.y

tamam budada sakinim artık diyorum ki sakin sakin ama bu fırtına öncesi sessizlik ( ya kardeşim sen hangi g.y in g.y olduğunu kabul etmediğini gördün Allah aşkına olanalr saklamıyorki yaa saçmalama artık tanımadığın kişiler hakkında yorum yapma !! ) derkennn

- Bunlar işte bunları gördüm kabul etmiyorlar...HEm sen NErden tanıyorsun ki!!!

lafından sonraaa beni artık kimse tutamaz kafa kaş göz dalarım karşıdakine İnsanın da bir sabır sınırı var dimi  :angel:

...mystery...

bana dalmamıştın ben daha beterlerini söylemiştim ilk başlarda... :angel: ;D

dielosch

sen kızsın kızlara el kalkmaz  :-*

ayy kendimi erkek gibi hissettim bi an  :haha:

zeytin

sizce bizlerini neden rahat bırakmıyorlar hiç dşündünüzmü?ben düşündüm düşüncelerimide söyliyim dedim.demekle kaldım maalesef

...mystery...

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 12, 2008, 06:04:49 ÖSsen kızsın kızlara el kalkmaz  :-*

ayy kendimi erkek gibi hissettim bi an  :haha:
:haha: :haha: öldüm gülmekten.... yaril:)

...mystery...

zeytin

hep böyle işte arada diyorum adımı değiştircem diyeee ama dinleyen yokki

...mystery...

purjuu

ders çalış... ;D

bi insan zorla ders çalışamazki içinden gelmesi gerek... >:( zaten çalışıyorum ama ısrarla söylüyolar sinir oluyorum tickoff:)

zeytin

ebim bu aralar kafan iyi dır dır eden yok  tickoff:) uzun süredir ama yarın son buluyo şimdiden (zeytin zeytin ) diye çınlamalar duymaaya başladıımmm offoff:) offoff:)

...mystery...

aaaaaa annen için diyosan annelere laf yok( ben istisnayım ::) ;D )

zeytin

sanırım bende o istisna grubuna giriyorum ama haklısın annelere laf yok ya:)

...mystery...