Kirmizi Koltuk ve Almancax üyeleri

Başlatan esma 41, Temmuz 13, 2008, 03:26:03 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yücel

duygu_0354_duygu

dielosch

lengur

Vayy listenin başında kırmızı koltuğa aday olarak yazılmışımda haberim yok.Her kim beni adaylar arasında göstermişse çok teşekkür ederim.

Fakat bende koltuk allerjisi var.şöyle küçük bir sandalye veya iskemle daha çok ilgimi çeker.Hele'de şöyle şehrin kenar mahallelerindeki bir çay ocağında küçücük bir iskemleye oturup çay içerken sohbet etmeye bayılırım.Olaki ben seçilirsem başlığın adını "Kırmızı iskemle ve Lengur" olarak değiştirseniz belki size bir fıkra anlatırım. ;D

gece

Alıntı yapılan: lengur - Kasım 09, 2008, 09:24:26 ÖSVayy listenin başında kırmızı koltuğa aday olarak yazılmışımda haberim yok.Her kim beni adaylar arasında göstermişse çok teşekkür ederim.

Fakat bende koltuk allerjisi var.şöyle küçük bir sandalye veya iskemle daha çok ilgimi çeker.Hele'de şöyle şehrin kenar mahallelerindeki bir çay ocağında küçücük bir iskemleye oturup çay içerken sohbet etmeye bayılırım.Olaki ben seçilirsem başlığın adını "Kırmızı iskemle ve Lengur" olarak değiştirseniz belki size bir fıkra anlatırım. ;D

Umarim bir sonraki konuk sen olursun Lengur olsun sana kirmizi sandalye buluruz ;D

duygu_0354_duygu

arkadaslar yaww banada bi yer yokmu bu koltuktaaa ::)  :'( valla bi bi köseye sikisirimm  funny:) zaten ufak tefek biseyimm.  :haha:
bi minder bile olsa olurr kivrilir orda uyurummm :embarassed:  kop:)  yaril:)

esma 41

Alıntı yapılan: lengur - Kasım 09, 2008, 09:24:26 ÖSVayy listenin başında kırmızı koltuğa aday olarak yazılmışımda haberim yok.Her kim beni adaylar arasında göstermişse çok teşekkür ederim.

O zaman bana tesekkür edebilirsiniz .  ;D

Sizi haftaya kirmizi bir iskemleye oturtalim o zaman.
Fikranizi simdiden merak ediyorum.  ;D

...mystery...

diğer konuğumuz onur abi(3,14) olucak gibi duruyor... ;D ;D

purjuu

:haha: ben matematiği çok severim ordada 3,14 görünce aklıma pi sayısı geldi ona oy verdim tanımıyorum ama... utanan:) isabetli bir oy olmuş benimkiyle beraber 5 oldu... ;)

esma 41

Duyuru : Sevgili dielosch seni yeni Ankete yazmayi unutmusum .
Inan gözümden kacmis , özür dilerim beni af et.  :-\

Haftaya ilk olarak senin ismin yazacak Ankette..
Beni af etmen icin sana kendi ellerimle cicek topladim .
Kabul edersen sevinirim  ;)

zeytin

ya  bu ankette ne gibi sorular var.Zor olmasın ben ub tür şeylerde tıkanıklık yaşarımda şimdiden korktum

esma 41

Sorularin hepsi Forum da yaziyor .
Kirimizi Koltuk lu olan tüm basliklarda bu sorular mevcuttur.
Biraz göz atarsaniz , sorularin zor olmadigini göreceksiniz.
Belki biraz terleye bilirsiniz ama baskada bisey olmaz.  
Korkmaniza gerek yok.  :)

zeytin

yaa afedersin esma 41 ama ben bulamadım merak ettimde soruları bakacaktım tam nerde acaba

esma 41

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 13, 2008, 12:31:46 ÖÖDuyuru : Sevgili dielosch seni yeni Ankete yazmayi unutmusum .
Inan gözümden kacmis , özür dilerim beni af et.  :-\

Haftaya ilk olarak senin ismin yazacak Ankette..
Beni af etmen icin sana kendi ellerimle cicek topladim .
Kabul edersen sevinirim  ;)

Esma abla yazmaman iyi olmuş çünkü zaten girmiyordum bu aralar ;D sağol çiçekler için suya koydum şimdi çok güzel kokuyorlar  ;D  bu arada niye kızayım ki  ;D  ilk sıra için sağol sorun değil nerde olursam olayım farketmez  ya:)  kırmızı koltuğu da düşkün değilim mümkünse uzak durabileceği kadar uzak dursun  :haha:

MuhaяяeM

Neden uzak dursun? benim garip sorularımdan mı korkuyosun yoksa?  :haha: