Kızlar Ne ister !!!

Başlatan yakamozlu_gece, Eylül 28, 2008, 07:04:24 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

çççççççççççoooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk doğru bende bu maddeler arasındayımm dance:)

onurs

:o ama çok şey  istiyorlar arkadaşım

...mystery...

bende bir bayanım ama ben bunları istemiyorum(biraz abartı bence bunlar) bana saygılı davransın arada birde "içten gelerek" seni seviyorum desin yeter utanan:)

onurs

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 07:05:32 ÖSbende bir bayanım ama ben bunları istemiyorum(biraz abartı bence bunlar) bana saygılı davransın arada birde "içten gelerek" seni seviyorum desin yeter utanan:)

bencede makul bir istek  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: onurs - Kasım 13, 2008, 07:07:27 ÖSbencede makul bir istek  ;D
belki arada değişebilir bazı şeyler ama anlık olarak...bu kadarda abartı değil istediklerim en fazla 5 şey olur o kadar... utanan:)

zeytin

bence artık seni seviyorum kelimesi peynir ekmege dondu cok romantık olmadıkca inanmam yani.biz kızlar çok şey isteriz.en basiti güler yüz

onurs

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 07:08:21 ÖSbelki arada değişebilir bazı şeyler ama anlık olarak...bu kadarda abartı değil istediklerim en fazla 5 şey olur o kadar... utanan:)

e onada şükür  :)

...mystery...

ben dedim ama "içten gelerek" özellikle tırnak içine aldım zaten ;) öyle sırf söylemek için söylerse isterse senden nefret ediyorum desin bi önemi yok benim için... :angel:
ama her zaman sırf bizi mutlu etmek için güleryüzlü olamazki sonuçta onunda canı sıkkın olabilir bu çok normal kesintisiz güleryüz bekleyemeyiz... :)

onurs

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 13, 2008, 07:08:53 ÖSbence artık seni seviyorum kelimesi peynir ekmege dondu cok romantık olmadıkca inanmam yani.biz kızlar çok şey isteriz.en basiti güler yüz

çokmu basit ? yapma arkadaşım ne zordur onu söylemek bilirmisin ?

...mystery...

Alıntı yapılan: onurs - Kasım 13, 2008, 07:09:36 ÖSe onada şükür  :)
1-İÇTEN GELEREK seni seviyorum desin -----------      Bu ikisi kesinlikle olmalı...1.si arada kendimi iyi hissetmem için 2.side en önemli şey zaten :)
2-bana karşı saygılı olsun                 ------------

3-yorgun olduğumda bana yardım edebilsin
4-moralim bozuk olduğunda her zaman yanımda olsun(gülsün demiyorum bana destek olsun)

5 bile değil 4 :)

zeytin

cnm sıkıntılı oldugnda değil tabıkıde herzaman bekleyemeyiz güler yüz  öyle olursa zaten bencillik etmiş oluruz ama hergünde somurtkanlık olmaz bazılarıda öyle oluyo ben bunu demek istemiştim ama cmlem eksik oldu

...mystery...

Alıntı yapılan: onurs - Kasım 13, 2008, 07:11:35 ÖSçokmu basit ? yapma arkadaşım ne zordur onu söylemek bilirmisin ?
demek istediği şu :
seni seviyorum şimdi kalp kazanmak içi söylüyolar öylesine herkes birbirine seni seviyorum diyo
ama gerçekten sevipte bunu ilk başta söylemesi zor tabiki... :D ama bi kere söyledikten sonra söylemesi çok zor olmasa gerek... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 13, 2008, 07:13:18 ÖScnm sıkıntılı oldugnda değil tabıkıde herzaman bekleyemeyiz güler yüz  öyle olursa zaten bencillik etmiş oluruz ama hergünde somurtkanlık olmaz bazılarıda öyle oluyo ben bunu demek istemiştim ama cmlem eksik oldu
tamam o zaman ;D bazı kişiler hep bekliyoda o yüzden.... :)
ama birde şu var:
o hep somurtuyorsa bi sebebi vardır bunu anlamaya çalışırız önce bi sebebi yoksa öylesine somurtuyorsa benide rahatsız eder tabiki... :)

zeytin

eee yani hepimizin istediği şey oo

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 13, 2008, 07:17:32 ÖSeee yani hepimizin istediği şey oo
bunu banamı söyledin bana söylediysen hangi yazdığıma söyledin anlayamadım gerçekten ???

zeytin

4 maddeye somurtma olayına aslında hepimizin düşüncesi aynı ama yinede farklı bişeyler beklıyoruz ama ne beklediğimizide bilmıyoruz yani en azından ben öyleyim

...mystery...

tamam anladım okey:)

;D olsun olur o kadar kim ne istediğini bilirki... ::)