Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

Muho ... ciddi değilsiniz dimi ;D nese bunu söylerkende askerlik arkadaşımmışsınız gibi oluyor  :haha: çok  :zopa: istiyorum dimi ;D

bu arada evet iyiyim sağolun ...

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 05:34:29 ÖSben geldiiiiiiiiiiiiiiim... ;D

hoş geldinnnnn ;D

...mystery...

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: dielosch - Kasım 13, 2008, 05:36:15 ÖSMuho ... ciddi değilsiniz dimi ;D nese bunu söylerkende askerlik arkadaşımmışsınız gibi oluyor  :haha: çok  :zopa: istiyorum dimi ;D

bu arada evet iyiyim sağolun ...

hoş geldinnnnn ;D

Amaan ne derseniz diyin   :)
Hoşgeldin mystery, ben kafayı yemeden kaçsam iyi olacak süper ikili geldi yine  :haha:

dielosch

:haha: aaa çok ayıp ama biz mi yedirtiyoruz kafayı :haha:

iyi o zaman Admin'cik diyim :haha: çok komik oldu ben kafama göre takılayım ozaman ;D

size de  byby:)  byby:)

...mystery...

Admin^cik :haha:

aaa bizmi yedirtiyoruz kafayı adminim.. ::) hiç öyle bir amacımız yok yuppi:) neyse hoşçakalın byby:) akıl sağlığınız yerinde kalsın en iyisi funny:)

zeytin

slm ben geldim ne var ne yok ne dedikodusu yapıyorsunuz bakalım

...mystery...

dedikodu??? ;D

ben varım iyiyim sen nasılsın zeytin... ;)

zeytin

bendednde iyiylik vallla yorgunum aslında ama yinede gözlerimden yorgunluk aksada siteye giremeden duramıyorum

...mystery...

evet Almancax bağımlılık yapıyor ;D

bu arada yine renk değiştirmişsin zeytin hayırlı olsun... ;)

zeytin

değiştirdik işte gidiyorus gokkuşağı gibi ya:)saol

...mystery...

bişey değil yaa... ;D

gökkuşağı gibi :haha:

merak etme 400den sonra 4000e kadar duruyor... ;D ;D

zeytin

...mystery...

woooww... bi hedefimiz var demekki... okey:) güzel :) sen hedefine ulaşırken o zaman ben bi gidiyim.... ;) olur mu?? ;)

zeytin

...mystery...

geldim... :) ama yine gidicem yarın fransızcadan sınavım var bende sabahtan beri fiilleri zamanlara göre çekiyorum beynim sulandı ama daha bitmedi :-\

gece

Selam Almancax sakinleri nasilsiniz yine ben sükür iyim umarim herkeste iyidir  ;)

Aşil

Alıntı yapılan: gece - Kasım 13, 2008, 08:44:39 ÖSSelam Almancax sakinleri nasilsiniz yine ben sükür iyim umarim herkeste iyidir  ;)
sagol sen iyiysen bende iyiyim.... :laugh: