Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emosh

.d şöyle bi derslere giriyim dedim azcık :d girdim ama anca bilgisayara vakit geldi çok yorucu geçio artık günlerim okul dersane antreman kendime bile vakit ayıramıordum ama geldmmmmmm :):)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:21:56 ÖSevet ya çok heycanlıyım bu sene takım kaptanı benimmmm anlatamam heycanımı yaaaaa içim içime sığmıyo valla  yuppi:) alkis:) dance:)
hadi bakalim basarilarr sanaaa...
hadi göreyim senii ya:)
ama sen yaparsinn yaaa...... onlarda kimmissss peeeeeeeeeeehhhhhh  funny:)

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:21:56 ÖSevet ya çok heycanlıyım bu sene takım kaptanı benimmmm anlatamam heycanımı yaaaaa içim içime sığmıyo valla  yuppi:) alkis:) dance:)
takım kaptanı olmak zor iş yaa... :-\ ;D ama sen seviyosan mesele yok bu arada çokta mutlusun çok sevindim yaa çok enerji dolu bugün Almancax yuppi:)

emosh

hoşgeldin emosh sen bayadr yine yoktun yarın çok önemli bir maçın varmış o zaman sana başarılar benimde çok önemli bi sınavım var (fransızcada ne önemli yaa)
[/quote]

fransızca mı o ne ya :d ben almancayla ingilizceyle baş edemiorum o da mı var yazıkkkkk sana başarılar  maçı aldıktan sona inş tebrk de ederimm

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:26:14 ÖS.d şöyle bi derslere giriyim dedim azcık :d girdim ama anca bilgisayara vakit geldi çok yorucu geçio artık günlerim okul dersane antreman kendime bile vakit ayıramıordum ama geldmmmmmm :):)
hoşgeldin.... :) benimde dersler yoğun ama azar işite işite geliyorum Almancax'a... yuppi:)

SEVGI-40

hadi hayirlisi gizem ins kazanirsin dualariiz seninle

emosh

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:27:26 ÖStakım kaptanı olmak zor iş yaa... :-\ ;D ama sen seviyosan mesele yok bu arada çokta mutlusun çok sevindim yaa çok enerji dolu bugün Almancax yuppi:)

arkadaşlar mutluyum sağoln ama  gitmeliyim uyumam lazım hazırlık yapıcam kusura bakmayn iyi haberlerle dönmek diileğiyle hepiniz hoşçaklaın iyi geceler...

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:27:40 ÖSfransızca mı o ne ya :d ben almancayla ingilizceyle baş edemiorum o da mı var yazıkkkkk sana başarılar  maçı aldıktan sona inş tebrk de ederimm
malesef Fransızca... :( sabahtan beri fiil çekip duruyorum... :( ama eğlenceli...bide almanca çok eğlenceli yaa neden baş edemiyosunki..aslında ben almancayı sevdiğim için böyle kolay geliyo heralde... ;)

duygu_0354_duygu

ayy cocuklarr vallaaa bide sizin su sinav derdinizzz varrr... offoff:)
valla Allah yardimciniz olsun ya:)
Allahtan biz o dönemleri atlattik cok sükürr darisi sizeee okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:29:06 ÖSarkadaşlar mutluyum sağoln ama  gitmeliyim uyumam lazım hazırlık yapıcam kusura bakmayn iyi haberlerle dönmek diileğiyle hepiniz hoşçaklaın iyi geceler...
iyi geceler emosh... byby:) inşAllah alırsınız bu maçı kesin alırsınız kesin o takımın kaptanı sen olduktan sonra ;)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: emosh - Kasım 13, 2008, 09:29:06 ÖSarkadaşlar mutluyum sağoln ama  gitmeliyim uyumam lazım hazırlık yapıcam kusura bakmayn iyi haberlerle dönmek diileğiyle hepiniz hoşçaklaın iyi geceler...
byby:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 13, 2008, 09:27:26 ÖStakım kaptanı olmak zor iş yaa... :-\ ;D ama sen seviyosan mesele yok bu arada çokta mutlusun çok sevindim yaa çok enerji dolu bugün Almancax yuppi:)
evt gizem ya ben bile enerrji doluyumdüsün yani :haha: :haha: :haha:

acaba yolda giderken kafama bise mi düsütü farkeetmeden  :haha:

SEVGI-40

güle güle emosch bol sans sana almancax seninle hadi iyi hberlerini bekliyoz ;D ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 13, 2008, 09:28:43 ÖShadi hayirlisi gizem ins kazanirsin dualariiz seninle
sağol sevgide nasıl olsa 30 falan alıcam sınavdan çünkü ilk sınavlara öyle veriyomuş Fransızcacı öyle diyolar... dance:) o yüzden çok takmıyorum ama çalıştım yinede... :) benimkinden daha önemli emosh'unki var şimdi... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 13, 2008, 09:31:10 ÖS
evt gizem ya ben bile enerrji doluyumdüsün yani :haha: :haha: :haha:
acaba yolda giderken kafama bise mi düsütü farkeetmeden  :haha:
bak ne çok yakışıyo sana gülmek ;) öyle üzülme... :)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 13, 2008, 09:30:06 ÖSayy cocuklarr vallaaa bide sizin su sinav derdinizzz varrr... offoff:)
valla Allah yardimciniz olsun ya:)
Allahtan biz o dönemleri atlattik cok sükürr darisi sizeee okey:)
aminnnnnnnnnnnnnn alahim dünya gözüyle meslegimi elime aldimi görürmüyüm acaba :'(

emosh

arkadaşlar kuusura bakmayn alay eder gibi oldu ama gidemedim ya :S :D