Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 58 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(LALEZAR)

s.a arkadaşlar nasılsınız?

gece ablacım nasılsın iyimisin?

duygu_0354_duygu

slmmmmmm bendende herkeseee alkis:)

gece

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Kasım 14, 2008, 06:48:13 ÖSs.a arkadaşlar nasılsınız?

gece ablacım nasılsın iyimisin?

Sagolasin canim sen nasilsin hersey yolunda sanirim nesen yeinde cok sükür  alkis:)

gece

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gece - Kasım 14, 2008, 06:53:18 ÖSAs mutluluk yumagi sende hosgeldin  alkis:) yuppi:) dance:) okey:)
alkis:)  halayy:)  dance:) ayy hosbuldukkk cigerimm eee nealemsin bugünn?

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Kasım 14, 2008, 06:52:35 ÖSSagolasin canim sen nasilsin hersey yolunda sanirim nesen yeinde cok sükür  alkis:)

bende çok şlkr iyim :)almancayla uğraşıyorum:)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 14, 2008, 06:49:18 ÖSslmmmmmm bendende herkeseee alkis:)

as arkadaşım maşalah keyifler iyi gibi:)

gece

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 14, 2008, 07:00:39 ÖSalkis:)  halayy:)  dance:) ayy hosbuldukkk cigerimm eee nealemsin bugünn?

Valla seni görüpde neselenmemek pek mümkün degil gibi  :haha: :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Kasım 14, 2008, 07:11:15 ÖSbende çok şlkr iyim :)almancayla uğraşıyorum:)

Allah yardimcin olsun canim Deutsch zor ama sen zeki kissin basarirsin eminim  ya:) okey:)

(LALEZAR)

Alıntı yapılan: gece - Kasım 14, 2008, 07:17:10 ÖSAllah yardimcin olsun canim Deutsch zor ama sen zeki kissin basarirsin eminim  ya:) okey:)

inş ablacım şimdi çıkıp biraz ney üfliyeyim ödevim var neyden sonra derse devam inş:)

öpüyorum mevlam yar ve yardımcınız olsun ne sıkıntınız varsa gidersin inş.

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: (LALEZAR) - Kasım 14, 2008, 07:12:33 ÖSas arkadaşım maşalah keyifler iyi gibi:)
valla öyle lalezarcimm ... msjlarinizi yeni okudum gecmiste yazilan konulara göz gezdirirken dalmisim vallaa ya:)

...mystery...

herkese selammmmmmmmmm..........  dance:) nasılsınız??? yuppi:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 14, 2008, 07:26:02 ÖSherkese selammmmmmmmmm..........  dance:) nasılsınız??? yuppi:)

Genclik baska birse al bir tane daha mutluluk yumagi sende hosgeldin yaa  yuppi:) alkis:) dance:) okey:)

gece

Simdilik yokum yemekten sonra caya gelirim artik söyle demli demli Rize cayi iyi gider  ;D ;D ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Kasım 14, 2008, 07:49:54 ÖSGenclik baska birse al bir tane daha mutluluk yumagi sende hosgeldin yaa  yuppi:) alkis:) dance:) okey:)
hoşbuldum gece  ablacım.... dance:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Kasım 14, 2008, 07:51:15 ÖSSimdilik yokum yemekten sonra caya gelirim artik söyle demli demli Rize cayi iyi gider  ;D ;D ;D
hemen hazırlıyorum ben gece ablacım...afiyet olsun sana.... :)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 14, 2008, 07:26:02 ÖSherkese selammmmmmmmmm..........  dance:) nasılsınız??? yuppi:)
selamm canimmmmmm  alkis:) yuppi:)
hadi biraz rapor ver bakimm sinav ne alemdeydii ??? hadi sen simdi yazadur benim bi cikmam lazimm...
gelince okurummm byyy :-*