Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Kasım 14, 2008, 08:09:49 ÖS
selamm canimmmmmm  alkis:) yuppi:)
hadi biraz rapor ver bakimm sinav ne alemdeydii ??? hadi sen simdi yazadur benim bi cikmam lazimm...
gelince okurummm byyy :-*
demiştim yaa Fransızcacı 30 üzerinde vermiyomuş diye hiiiiç iyi bi not değil normalde ama sınıfın en yüksek notuda 63 olunca 62 bence süper bi not.... :) bide sınıfta 21 alanlarda var... :(

byby:) duygu kendine iyi bak... okey:)

...mystery...

hoşgeldiniz adminim umarım yine görürsünüz... :haha: nasılsınız?? :)

MuhaяяeM

Evet yine gördüm bak  ;D
İyiyim ya yuvarlanıp gidiyorum işte, millet gelsin de çay içelim yaw  :D

MuhaяяeM

Bu arada bundan sonra almancaxshack yerine imageshack kullananlara -50 beiträge benden hediye  ;D

...mystery...

ben size ikram ediyim isterseniz... utanan:) kahvede var.... ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 14, 2008, 08:40:10 ÖS
Bu arada bundan sonra almancaxshack yerine imageshack kullananlara -50 beiträge benden hediye  ;D
ben almancaxhack kullanıyorum çok rahat yaa.... okey:) bugün okudum nasıl yapılcağını anladım ve denedim oldu... ;D çok yetenekliyim dimi?? :haha:

...mystery...

buyrun çayınız.... :) size birde boğaz manzarası hediye ettim gitti... ;D birde simit.... :) manzara biraz kapanmış kayıklardan dolayı ama küçük şirin bir yere benziyo... utanan:)

AFİYET OLSUN ADMİNİM.... :)

MuhaяяeM

Çok sağol, teşekkürler, özellikle de almancaxhack' tan olunca tadından yenmez bunlar şimdi  :D

...mystery...

bilmem daha lezzetli olabilir.... :haha: (bu arada çayı çok aradım sizlere özel Rizeden geldi ;D )

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 14, 2008, 08:40:10 ÖS
Bu arada bundan sonra almancaxshack yerine imageshack kullananlara -50 beiträge benden hediye  ;D

Anlamadim nasil yani  ::)

gece

alkis:) yuppi:)  Bende GEVREK ve cay isterim  yuppi:) alkis:)

Cok özledim yaa :'(

MuhaяяeM

Alıntı Yapbilmem daha lezzetli olabilir....  (bu arada çayı çok aradım sizlere özel Rizeden geldi

Öyle miii  :D Allah razı olsun pek güzelmiş çay, +2 verdim gitti  ;D

MuhaяяeM

mystery, gece Hanımla da ilgilenin lütfen  ;D

gece

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 14, 2008, 08:59:02 ÖSmystery, gece Hanımla da ilgilenin lütfen  ;D

Neden siz anlatamiyormusunuz yoksa yeni asistanmi ;D

...mystery...

buyur gece ablacım sanada afiyet olsun.... :) 2.nin manzarası çok hoşuma gitti ama 1.dede simit var size 2.sini birden veriyim.... utanan:)