isde gercek ask

Başlatan SEVGI-40, Kasım 05, 2008, 01:31:34 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 09, 2008, 11:09:47 ÖStüm samimiyetimle inancimla söylüyorumki askin insana yaptiramiycagi sey yok yasamayan da anlamzki ztn ::) ::)
sen yaşadıysan ne güzel sevgi.. ;)

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 10, 2008, 12:25:59 ÖÖ:haha: okey:)
;D ;D
Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 10, 2008, 12:28:35 ÖÖYa arkadaslar ciddimisiniz yoksa  sakami yapiyorsunuz ?

Yillarca Kör Numarasi yapabilir diyorsunuz yani ?

Ya lütfen kizmayin bana biraz gercekci olalim ne dersiniz ?

neden kızalımki esma abla?? :)

yaa belki kadın farketmemiştir belki adam çok ustadır bu konuda( ::) ) onu bilemeyiz mantıklıca düşününce yıllarca kör numarası yapması zor ama...bi ihtimal kadının farketmemesini sağlayan sebepler vardır belki biz bilmiyoruzdur...neyse sonuçta gerçek yada bir hikaye ama önemli olan böyle aşık olabilecek insanların olduğunu bilmek güzel.. utanan:)

dielosch

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 10, 2008, 12:28:35 ÖÖYa arkadaslar ciddimisiniz yoksa  sakami yapiyorsunuz ?  ::)

Yillarca Kör Numarasi yapabilir diyorsunuz yani ?

Ya lütfen kizmayin bana biraz gercekci olalim ne dersiniz ?  :)

evet ciddiyim yapabilir niye yapamasın ki bugüne kadar aşkından bir sürü şey yapmış kişiler olduda bir kör numarasımı yapılmayacka Allah aşkına mantığımı var bu işin aşkta mantık aranmaz!!!

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 11, 2008, 04:37:24 ÖS;D ;D

neden kızalımki esma abla?? :)

yaa belki kadın farketmemiştir belki adam çok ustadır bu konuda( ::) ) onu bilemeyiz mantıklıca düşününce yıllarca kör numarası yapması zor ama...bi ihtimal kadının farketmemesini sağlayan sebepler vardır belki biz bilmiyoruzdur...neyse sonuçta gerçek yada bir hikaye ama önemli olan böyle aşık olabilecek insanların olduğunu bilmek güzel.. utanan:)
Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 11, 2008, 04:33:00 ÖSsen yaşadıysan ne güzel sevgi..
yok ya ne yasamasi demek istedigim insan yasmadan hicbiseyi anlamaz bu sadece askda gecerli degil aci mutluluk sevgi bunlarin hicbirini yasanmadan anlasilmaz.ben yasadim dyie bise demedimki yav yanlis anlmayin kop:)

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 15, 2008, 12:27:07 ÖÖyok ya ne yasamasi demek istedigim insan yasmadan hicbiseyi anlamaz bu sadece askda gecerli degil aci mutluluk sevgi bunlarin hicbirini yasanmadan anlasilmaz.ben yasadim dyie bise demedimki yav yanlis anlmayin kop:)
tamam.... :haha:

zeytin

aşk bir sudur iç iç kudur  :haha:
aşk bir çeşme doldur bardağı içme funny:)

SEVGI-40

...mystery...

aşk bir sudur iç iç kudur... :haha: :haha: :haha:

...mystery...

:haha:

aşk futbol topu gibidir önce tekme atarsın sonra peşinden koşarsın.... yuppi:)

dielosch

kesinlikle katılıyorum arkadaşımm  ;D

...mystery...

purjuu

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 16, 2008, 08:36:08 ÖSaşk futbol topu gibidir önce tekme atarsın sonra peşinden koşarsın.... yuppi:)
okey:) :haha:
Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 15, 2008, 06:29:59 ÖSaşk bir sudur iç iç kudur  :haha:
aşk bir çeşme doldur bardağı içme funny:)

süperler yaaa..... yaril:)