Bugun Ne Yapacaksin ???

Başlatan Aşil, Kasım 08, 2008, 03:48:07 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

nenem derdiki hep
İş
AşK

derdi neden bilmem bugun hep onun dedıklerı aklıma gelıyo

SEVGI-40

Alıntı yapılan: azeri_pretty - Kasım 15, 2008, 09:11:57 ÖSben bu gun ne yapacagim deyilde ne yaptin deye bilirim ;D
Canim arkadashimla Sevgimle gezmeye gittik super bi gun gecirdim  yuppi:)bi de ders calisdim
evt canim ya süperdi gercekten :)

SEVGI-40

ne yapmmiycamki birazdan burdan cikip

mathe.latein.cografya.ve almanca caliscam hepsini nasi yetisdircem onuda bilmiyom :'( :'( :'(

...mystery...

ben İstanbul'a gidicem coğrafya ve edebiyat ve dil anlatım dersine çalışıcam...coğrafyadan test çözücem ve ben bunları hepsini 3 saatte yapıcam... dance:) ama hala çok mutluyum... dance:) sende yetiştirirsin sevgicim sıkma canını yetişir diye başla yetişir.. :angel:

SEVGI-40

yok vallla gizem hicbiri yetismedi bi tek almancayla latince yapabildim su latince cok zor ya bilen biri yokmu forumda  :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Kasım 16, 2008, 11:10:52 ÖSyok vallla gizem hicbiri yetismedi bi tek almancayla latince yapabildim su latince cok zor ya bilen biri yokmu forumda  :embarassed:
latince??? :-\

ben hepsini yetiştirdim :haha: sanada kolay gelsin sevgicim ne diyim.... :-\

ben bugün edebiyat sınavıma çalışıcam o kadar dance:)

zeytin

bugün erken kalkıp temizlk yapcam ve arkadaşıma kahvaltıya gıtcem.Öğleden sonra çarşıya cıkcam.Eve gelcem akşama yemek yapcam :'( eee ondan sonrada almancaxa girer almanca dersi calışcamm yuppi:)(Malum ewde annem olmayınca işler bana kaldııı)

...mystery...

ben bugünde Dil ve anlatım dersine çalışıcam.... dance:) ingilizceden saçma bişey yazıp ezberlicem offoff:)

bu kadar... :haha:

zeytin

...mystery...

zeytin

sende hem  cofe:) iç hem ders çalış  ya:) hemde müzik dinle dance:) hepsi bir arada nasıl olcaksaa ;D

...mystery...

ben kahve sevmemki...... ;D ;D sadece derse çalışıyım yeter şimdilik... dance:)

zeytin

hımmm hadı yaa kahve içilmezmii

...mystery...

bilmem ben sevmem.... ;D ama sevene saygı.... :angel:

Aşil

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 18, 2008, 08:16:14 ÖSbilmem ben sevmem.... ;D ama sevene saygı.... :angel:

sinava girmeden once kahve ic bence heyecanin gider ve daha uyanik ve dinc olursun ...bir tavsiye...

zeytin

sonunda annecim bugun gelıyo  yuppi:) ve benimde tattil zamanım başlıyo o yüzden bugun çok  mutlu ve cookk sevinçlıyım.... dance:) dance:)

...mystery...

bugüüüüüüüüüüüüünnnn................. ??? ;D ders çalışıcam YİNE... bu sefer matematik quizine ve biyoloji sınavına çalışıcam... dance:)