sevgi nedir?

Başlatan zeytin, Kasım 10, 2008, 04:31:47 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kasus

Yav sevgi nasil hersey olabilir bunu anlamadim. Hersey denince kötü seylerde olabilir. Böcek olabilir, kanser olabilir, cöp olabilir v.s.  dance:)

Sevgi güzel olan herseydir diyelim bari  kur;)

zeytin

eee sevgi güzel olan herşey dersekte böcük olu kanser oluu kötü yanlarını düşünmıycennn sevgi herşeyyy ;D

zeytin

Sevgiye dair ne çok şey söylendibinlerce yıldır.Ne çok şey yaşadı insanoğlu sevdaya dair.Garip olan şu ki herkes kendi sevdasını yaşadı.Ve ''sevgi'' diye kendi yüreğini tarif etti.

''Gerçek sevdayı yaşadınmı ki'' diye sorma bana.Belkide bunu ancak hayata gözlerimi kaparken yanıtlayacağım.Sadece bugün önüme;yüreğimi,ruhumu,bedenimi ve aklımı koyup varoluşumla yaşayıp yaşatabilceğim kendi sevdamın hayalini kurcağım.

SEVGİ: Önce ''ben yerine ''sen'' diyebilmek.Kendinden önce onu. onun mutluluğunu düşünebilektir.
Onun yanında huzur bulmak güven duymakHer ne olursa olsun yanında olacağını seni seveceğini bilerek ''kendin'' olmaktır.

SEVGİ:Sevdiğinin yüreğinin güzelliğine ve sevdasına inanmak.Onu mutlu etmek uğruna zevkle emek etmektir.Sevdiğinin gözlerinde kaybolmak  Bedeninde bir olmaktır.

SEVGİ:Sevdiğine saygı duymak varlığından gurur duymaktır.Kahkaha kadar gözyaşınıda  sohbetler kadar sessizliğide  büyük bir zevkle paylaşmaktır.

mub@rek

Sevgi: Almancax üyesidir, iyi bir arkadasimizdir. Yani ögrencidir belkide okuyordur yada ne biliyim iste iyi bir insandir kısaca.
Umarim dogru bilmisimdir.  ::)

SEVGI-40

SEVGI BENIM YA UNUTTUNUZMU

bi mübareklikde ben yapim  :haha: :haha: :haha: :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 02, 2009, 11:27:29 ÖS
Sevgi: Almancax üyesidir, iyi bir arkadasimizdir. Yani ögrencidir belkide okuyordur yada ne biliyim iste iyi bir insandir kısaca.
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

bu msji ben su üstekini yazdiktan sonra okudum varya  :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

gece

Sevgiyi mübarek sizin sayenizde tanidik danke yani  :haha: :haha: :haha:

mub@rek

Rica ederim her zaman. :)))

kirsehir7

Alıntı yapılan: mub@rek - Şubat 02, 2009, 11:27:29 ÖS

:haha:

şinasi

Sevgi yaşam kaynağıdır.

mub@rek

gece

SEVGI Emektir, SEVMEK ise Sabirdir...

SEVGI-40

...mystery...