Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

purjuu

...mystery...

Senosh_K

ben tam televizyon izlerken bir yandan da kanepeye kıvrılmış olduğum an annemin sena hadi kalk yatağına sözünü her 3 saniyede bir tekrar etmesine sinir olurum offoff:) offoff:) offoff:) sanki duymadım yaaa

onurs

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 20, 2008, 10:02:46 ÖSben tam televizyon izlerken bir yandan da kanepeye kıvrılmış olduğum an annemin sena hadi kalk yatağına sözünü her 3 saniyede bir tekrar etmesine sinir olurum offoff:) offoff:) offoff:) sanki duymadım yaaa

aha çok dogru bende dayanamıyorum anne'min hadi kalklarına :)
annecim sen uyu demek çok yetersiz zira ızdırap olup kaldırmadan uyumıcak  :)
yalnız bu olayın sonu çok güzel.Anne derki... yawrum orda rahat etmicen boynun tutulucak sabaha kadar :D  
bu olayın üzerine yorum yapmak kesinlikle başarısız,ne derseniz deyin anne haklı  eee ANNE

Kasus

Duymaya tahammül edemedigim yanitlardan biri bu:

Bütün dertler beni buluyor.

onurs

Senosh_K

yaaa zamanında beni dinlememiştin
kime çektin sen bilmem ki

offoff:) offoff:) offoff:)

işte bunlar çok sık duyguğum ama nefret ettiğim sözler

yeliz55

ben senin bildiğin kızlara benzemem benim en nefret ettiğim söz bu hayır benim bildiğim kızlar nasılki:D

Senosh_K

haklısın bende çok merak ettim şimdi o bildiğimiz kızları  ;D ;D ;D

esma 41

Alıntı yapılan: yeliz55 - Kasım 21, 2008, 07:07:45 ÖSben senin bildiğin kızlara benzemem benim en nefret ettiğim söz bu hayır benim bildiğim kızlar nasılki:D

;D

Bende merak ettim simdi.
Bizim bildigimiz kizlar nasilki ?

Bilen varsa yazsin lütfen ...  ;D

yeliz55

bende sabırsızlıkla bekliyorum senelerce benim bildiğim kızların nasıl olduğunu merak ettim durdum bakalım nasıllarmış bilenler varsa lütfen yazsın

esma 41

Ben senin bildigin kizlardan degilim böyle birseymi acaba:  ;D

+ merhaba tanısabilir miyiz?
- ne munasebet be ben senin bildigin kızlardan degilim.+ ne dedim ki ben simdi tanısmak istedim ben seninle.

+ sey ben kem küm hehe byeee....
-----------------------

+ ben senin bildiğin kızlardan değilim..

-tühh..  ;D
-----------------------------

yeliz55

Senosh_K

yada böyle...
-ben senin bildiğin kızlardan değilim
-sen benim nasıl kızlar bildğimi nerden biliyorsun ????
-@?!!?

-ben senin bildigin kizlardan degilim...
-benim bildigim kızlar böyle bi cümle kurmaz zaten...(?!?)bak hakkatten de bildigim kizlardan degilmissin...

Tolga55

bu dogru :D::D sen  :D:: ben senin bildin kizlardan degilim ne sacma bir laf aslinda yada ben senin bildin kizlardan degilim ama Telefon Numarami Vere BIlirim :D:D:D: yaril:)