Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 21, 2008, 08:43:29 ÖSAaaa cay servis edilmis bile.
Cok tsk ederim mystery , ellerine saglik.

Rize cayi bu demi?  :)

afiyet olsun esma abla... :)

tabi tabi.... ;D Rize çayı.... :)

ben size rize çayı dışında çay ikram edermiyim?? Rizeliler Rize çayı içerler... ;)

esma 41

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 21, 2008, 08:44:51 ÖSafiyet olsun esma abla... :)

tabi tabi.... ;D Rize çayı.... :)

ben size rize çayı dışında çay ikram edermiyim?? Rizeliler Rize çayı içerler... ;)

Tsk ederim cok düsüncelisiniz.  :)

Rizeli olmayanlar Rize cayi icmesin lütfen ...  ;D

Tolga55

benim Manzaram samsuna karsi olsun yahuu :D:D:

MuhaяяeM

Çaylar için sağolun, manzara da güzelmiş hani  :D

...mystery...

buyrun buda kekiniz Afiyet olsun... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 21, 2008, 08:46:59 ÖSÇaylar için sağolun, manzara da güzelmiş hani  :D
bişey değil adminim... ;D yeterki tadını çıkarın valla benim çayım bitti manzaranın keyfini çıkartıyorum şimdi.. ;D

Tolga55

kekin sekeri fazla olmus yeniden yab  :haha:

yok Yok ellerine salik tskler

cimcim

saol mystery,uzun zamandir böle güzel cay icmemistim alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 21, 2008, 08:46:05 ÖSTsk ederim cok düsüncelisiniz.  :)

Rizeli olmayanlar Rize cayi icmesin lütfen ...  ;D
ben rizeli olmayan içmesinler dememiştim ama öyle olmuş gibi sanki neyse... ;D

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 21, 2008, 08:46:51 ÖSbenim Manzaram samsuna karsi olsun yahuu :D:D:

samsun'a karşı bulamadım malesef... :-\

Tolga55

Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 21, 2008, 08:50:25 ÖSben rizeli olmayan içmesinler dememiştim ama öyle olmuş gibi sanki neyse... ;D

samsun'a karşı bulamadım malesef... :-\
icerim kardesim alla alla bulmusum bedeva cayi vllha kaparim hemmen hehe kur;)

...mystery...

Alıntı yapılan: Tolga55 - Kasım 21, 2008, 08:49:03 ÖSkekin sekeri fazla olmus yeniden yab  :haha:

yok Yok ellerine salik tskler
:haha: elimde bunlar vardı bunu yaptım sonra üzümlü veya başka yapabilirim.... ;)

Alıntı yapılan: cimcim - Kasım 21, 2008, 08:49:48 ÖSsaol mystery,uzun zamandir böle güzel cay icmemistim alkis:)

Afiyet olsun... :)

Tolga55

MuhaяяeM

Evet evet iyi olmuş, eline sağlık mystery :)

Rizeli olmayanlar içmesin diyen arkadaşa noluyor bu arada, sanki kendi ikram etmiş gibi  ;D

Mausi

pardon araniza yeni katilanlarada cay var mi  utanan:)

...mystery...

olmazmı?? buyrun.... :) Afiyet olsun... :)

...mystery...

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 21, 2008, 08:59:11 ÖSEvet evet iyi olmuş, eline sağlık mystery :)

Rizeli olmayanlar içmesin diyen arkadaşa noluyor bu arada, sanki kendi ikram etmiş gibi  ;D
:haha: :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 21, 2008, 08:59:11 ÖSEvet evet iyi olmuş, eline sağlık mystery :)

Rizeli olmayanlar içmesin diyen arkadaşa noluyor bu arada, sanki kendi ikram etmiş gibi  ;D

Mysteriye cayi ben yolladim ama.
Has Rize cayi ...

Cay benden ... demlemek ve  servis Mysteriden .

Admin Bey bir günde sizin cayinizi icsek nasil olur ?  cofe:)

Eminim siz iyi cay demliyorsunuzdur...  :)