Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Kasım 23, 2008, 01:17:31 ÖÖAtaan bey sizin Almancayla ilginiz varmi ?

Gerci Turizim sektöründe olupta Ingilizce dilinden baska dil bilmek sasirtici olmaz  :)

Ben genellikle İngilizce konuşuyorum, İngiliz aksanıyla almanca konuşanda şimdilik benim sanırım çevremde :)
Esprisi bir yana Almanca'yı pek kullanmadığım için o kadar iyi olduğumu söyleyemem.

ATAAN

Alıntının içine metin yazmayı da becerdim ya helal olsun bana  :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 23, 2008, 01:22:43 ÖÖBen genellikle İngilizce konuşuyorum, İngiliz aksanıyla almanca konuşanda şimdilik benim sanırım çevremde
Esprisi bir yana Almanca'yı pek kullanmadığım için o kadar iyi olduğumu söyleyemem.

Ama ilgilisiniz yani ;)

ATAAN

İlgiliyim, ara sıra klavye hatasıda olsa :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 23, 2008, 01:23:43 ÖÖAlıntının içine metin yazmayı da becerdim ya helal olsun bana  :)

Yok zarari siz alinti icine yazmayi basarmissiniz ;)
 ben ilk geldigimde Alintinin nasil yapildigini bilmiyordum :haha:

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 23, 2008, 01:28:28 ÖÖİlgiliyim, ara sıra klavye hatasıda olsa :)

Bu tasch banaydi sanirim.  :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 23, 2008, 01:28:28 ÖÖİlgiliyim, ara sıra klavye hatasıda olsa :)

Hmm klavye hatasi derken F klavyedenmi bahsediyorsunuz ?

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Kasım 23, 2008, 01:31:36 ÖÖ Bu tasch banaydi sanirim.  :)

Hangi tas Yesillim ben görmedim ki  ;)

ATAAN

Aslında söylemek gerekir ki, yaş benim gibi kemale erdikten sonra hele birde daha önceden konuştuğunuz bir yabancı diliniz varsa , yeni öğrendiğiniz lisanda mantık aramaya çalışıyorsunuz. Benim Almacada ki en büyük handikapım ingilizceyle mukayese ediyordum, yada bu neden böyle oluyor diye mantık arıyordum.
Çocuklar ve gençler ondan daha hızlı öğrenebiliyorlar, ne görürlerse olduğu gibi alıp beyinlerine koyuyorlar, en azından mantık aramıyorlar lisan öğrenirken :)

zeytin

yarına görüşürüz arkadaşlar kıb ben kacar byby:)

zeytin

ATAAN

Yok inanın taş atmadım, aksine düzeltmenize çok memnun oldum.
Çünkü ordan bilgi alan insanlara faydalı olacağız derken yanlış bilgi vermiş olurdum.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Kendim yazmıştım metini, bir de benim laptopu ben İngiltere'den aldım, klavyesi değişik.şimdi Türkçe harfleri olan klavyeleri kullanamıyorum  :)

ATAAN

İyi geceler Sayın Zeytin

gece

Bana kalirsa yeni bir dil ögrenirken mukayese dedigimiz seyi hepimiz yapiyoruz siz ingilizceyle bende Türkceyle yapiyorum bunu  :-\

Acikcasi yeni bir dil ögrenmek hicte kolay degil  ;D

gece

ATAAN

Ama anladığım kadarıyla sizin almancanız Advanced seviyede,

esma 41

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 23, 2008, 01:37:27 ÖÖYok inanın taş atmadım, aksine düzeltmenize çok memnun oldum.
Çünkü ordan bilgi alan insanlara faydalı olacağız derken yanlış bilgi vermiş olurdum.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Kendim yazmıştım metini, bir de benim laptopu ben İngiltere'den aldım, klavyesi değişik.şimdi Türkçe harfleri olan klavyeleri kullanamıyorum  :)

Tasch dediysem kötü anlamda demedim tabiki.  
Ama bakin ne demek istedigimi anlamissiniz.  :)
<<<
aksine düzeltmenize çok memnun oldum.
Tekrar teşekkür ediyorum.<<<<<<  :)

O Metini kendiniz yazdiysaniz almancaniz baya iyi gibi görünüyor.
Tebrikler ...  :)