Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MuhaяяeM

Alıntı YapYok be şefim espirisine takıldım, akşam çok hoş sohbet vardı burda.
eee burası almancax hocam, her zaman hoştur  ;D

MuhaяяeM

Kaşınan gece hanıma az önce kırmızı kartı verdik zaten, yine kendisi kaşındı   :zopa:

ATAAN

Akşam bizi baya bilgilendirdi, gerçekten çok hoş sohbetti
Fazla ceza vermeyin şefim, hukuk danışmanız olarak biraz yumuşak ceza vermenizi öneririm  :)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 23, 2008, 05:22:20 ÖSSağolsun Sayın Gece Hanım Burçlarımızın özelliklerini gönderdi

Yok karistirdiniz sanirim Ataan bey Yesillim göndemisti yani Esma 41 Burclarimizin özelliklerini eklemisti sagolsin  ;)

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 23, 2008, 05:27:58 ÖSAkşam bizi baya bilgilendirdi, gerçekten çok hoş sohbetti
Fazla ceza vermeyin şefim, hukuk danışmanız olarak biraz yumuşak ceza vermenizi öneririm  :)

Tamam hocam, 3 ay nasıl?  :haha:

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 23, 2008, 05:24:55 ÖSKaşınan gece hanıma az önce kırmızı kartı verdik zaten, yine kendisi kaşındı   :zopa:

Benmi ne olduki Muharrem hocam ne dedim simdi  :-[ :-\

MuhaяяeM

Hangi takımlısınız konusunda bana da kırmızı kart ver dediniz ya ne çabuk unuttunuz, orda verdim ben size kartı  ;D

ATAAN

:haha:
Kıymayın siz yinede şefim, Genel Af Çıkmasını Öneriyorum yine Hukuk Danışmanınız olarak  :)
Evet doğru ya, İhtiyarlık işte Sayın Gece Hanım artık mazur görün  :)

ATAAN

Bide beni bu kırmızı koltuk adaylığına yazmışlar, Allahtan oy veren yok  :)

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 23, 2008, 05:30:28 ÖSHangi takımlısınız konusunda bana da kırmızı kart ver dediniz ya ne çabuk unuttunuz, orda verdim ben size kartı  ;D

ahaaa ya ben yedekte varsa bende alayim lazim olur diye sey edmistim yanlis anlamissiniz   ;D ;D

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 23, 2008, 05:30:37 ÖS:haha:
Kıymayın siz yinede şefim, Genel Af Çıkmasını Öneriyorum yine Hukuk Danışmanınız olarak  :)
Evet doğru ya, İhtiyarlık işte Sayın Gece Hanım artık mazur görün  :)

Madem siz öyle diyosunuz hocam, genel af çıkardım gitti  ;D
Verdiğim kartları geri alıyorum hemen  :haha:

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: gece - Kasım 23, 2008, 05:32:24 ÖSahaaa ya ben yedekte varsa bende alayim lazim olur diye sey edmistim yanlis anlamissiniz   ;D ;D

Hakikaten yanlış anlamışım yav  ;D
Ne biliim, siz "bana da kırmızı kart verin" diyince ben öyle anladım yani  :D

gece

Muhtesem bir kar yagiyor disarida inanilmaz bir manzara az önce bir sey yoktu simdi nerdeyse heryer beyazlasmis  :D :D :D :D

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: ATAAN - Kasım 23, 2008, 05:32:01 ÖSBide beni bu kırmızı koltuk adaylığına yazmışlar, Allahtan oy veren yok  :)

Sizi de görücez hocam koltukta, merak etmeyin çok terletmeyiz  ;D

gece

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Kasım 23, 2008, 05:32:46 ÖSMadem siz öyle diyosunuz hocam, genel af çıkardım gitti  ;D
Verdiğim kartları geri alıyorum hemen  :haha:

Hay Allahim yaa  :haha: :haha: :haha:

Tolga55

MuhaяяeM

Alıntı yapılan: gece - Kasım 23, 2008, 05:34:04 ÖSMuhtesem bir kar yagiyor disarida inanilmaz bir manzara az önce bir sey yoktu simdi nerdeyse heryer beyazlasmis  :D :D :D :D

İlk uçakla Almanya'ya gidiyorum ben bu manzarayı izlemek için  ;D
Bülent Bey var mı bi isteğiniz Almanya'dan?