Burada Duymaya Tahammül Edemediğimiz Sözleri Paylaşalım mı??

Başlatan ...mystery..., Kasım 08, 2008, 10:36:33 ÖS

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Senosh_K

benim en sinir olduğum bir başka şey biri haklı çıktığında sizi ezmesii >:( >:( >:(

Tolga55

evet Katiliyorum Benim  Birde Birisi Yalan söylerse onuda duymaya Tahammül Edemem

zeytin

benimde en çok sinir olduğum saat mevzusu.Saatin kaç olduğundan haberin var mı? sözcüğü beni çileden çıkarıyo. tickoff:)

...mystery...

zeytin

ya işte öylee bende dünkü saat kaçsa o vakittir ne bileyim saatin ablasımıyımda takip ediyorum diyorum offoff:) offoff:) tickoff:)

...mystery...

zeytin

bende öyle yapıyorum zatenn hayatım fılm gibi mübarek fılm ceksem cem yıllmazı sollarım valla :haha:

...mystery...

dielosch

sanırım en nefret ettiğim söz Bill 'le ilgili atıp tutmalar onun dışında ise annemin lafları sinir eder tam yatıcakken bana hadi yat artık demesi beni çileden çıkarıyor neden bilmiyorum diyorum ki abartıyorum sadece yat dedi ama inat değil mi yatmıyorum kendimi engelliyemiyorum ne yapalım  :-\  :haha:

zeytin

en nefret ettiğim şey ewe gelen misafirlere çay ikram edilmesi.3.bardaktan sonra sabır demekten kendimi alamıyorum birde annemin bana seslenmesii.beni çileden çıkarıyo.Sanki misafirler bana geliyoo ;D >:(

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 24, 2008, 08:06:38 ÖSen nefret ettiğim şey ewe gelen misafirlere çay ikram edilmesi.3.bardaktan sonra sabır demekten kendimi alamıyorum birde annemin bana seslenmesii.beni çileden çıkarıyo.Sanki misafirler bana geliyoo ;D >:(

:haha: yine iyisin benim babam çay bitene kadar içer ;D soruyorum baba içicekmisin ??   varsa doldur....

yaa adam hiç mi doymaz ben elim mahkum gider gelir gider gelir kilo veririm valla  :haha:

zeytin

benim gibi yap ozaman bir bardak cay koyuyosan bir brdaklıkta lavoboya dokceksın.benımde annem oyledir bu hep işe yarar. ;D

dielosch

Alıntı yapılan: zeytin - Kasım 24, 2008, 08:12:32 ÖSbenim gibi yap ozaman bir bardak cay koyuyosan bir brdaklıkta lavoboya dokceksın.benımde annem oyledir bu hep işe yarar. ;D
:haha: çok komik yaaa hiç düşünmedim ama ben en sonunda en sonunda dediğim bir 8 bardaktan sonra getiriyorum onun önüne koyuyorum zaten sıcak çayı çok sevmez yani çok sıcak ;D ;d hatta çayı ben koyacağım zamanda az koyuyorum demini ki az çay çıksın kardeşimede içiyorum 2 bardak ;D ben bitki çayı içiyorum ondan normal çayı pek içmiyorum  bazen çok istiyor canım o zaman belki ;D ;D

zeytin

hımmm bak bu dediğimi yap etkili oluyo .Hatta çay bittiğinde neden bukadar çabuk bitti dediklerinde bende içtim diyorum.Vücudum çay eksıklığınden dolayı yorgun dustu diyorum ozaman inanıyolar iştee ;D

...mystery...

:haha: ben bunların hiçbirini yapmıyorum ;D 2 bardaktan sonra tepkim şu oluyo:

-kalk kendin al ;D ;D

arada bir itiraz etmeden getiriyorum ama bazende çok abartıyolar dicemde vazgeçtim sadece babam abartıyo ;D

Senosh_K

bizimkiler kendi çay vb. lerini kendileri alıyorlar ben bu konuda çooooook rahatım kur;) :haha: