Yorumsuz...

Başlatan ATAAN, Kasım 24, 2008, 12:21:57 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tolga55

Senosh_K

...mystery...

Alıntı yapılan: Senosh_K - Kasım 25, 2008, 08:35:37 ÖSgizem Almanyanın çikolatası öok güzel
bkz:kendimden biliyorum  :haha:
bende biliyorum ama rafaellomudur nedir onu çok konuştular burda merak ettim valla çikolata ondan olursa çok sevinirim tolga Bey ;D (çokmu yüzsüzüm ne?? :haha: şaka yaptım yaa çikolatada istemem sivilce yapıyo ;D )

Tolga55

sana inat 10 kilo cikolata alcam zorla yedircemmmmmmmm
Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 25, 2008, 08:59:52 ÖSbende biliyorum ama rafaellomudur nedir onu çok konuştular burda merak ettim valla çikolata ondan olursa çok sevinirim tolga Bey ;D (çokmu yüzsüzüm ne?? :haha: şaka yaptım yaa çikolatada istemem sivilce yapıyo ;D )

...mystery...

tamam kabul ;D ;D (sen inatsan ben daha inatımdır tolga Bey :haha: )

Tolga55

demek öyle sen istanbuldandir demi istanbulun neresinden esim suan istanbulda daha ins yakin bir yerden cikarsin :D
Alıntı yapılan: ...mystery... - Kasım 25, 2008, 09:02:58 ÖStamam kabul ;D ;D (sen inatsan ben daha inatımdır tolga Bey :haha: )

...mystery...

;D ;D üsküdar desem ne dersin :haha: yakınmı??? ;D

Tolga55

...mystery...

plejaden

çok güzel olduğu kadar hayatın acımazlığını, zamanın akıp gitmesini ve bir lokmayı paylaşmayı unuttuğumuza kadar birçok şeyi bağrında barındıran bir paylaşım....

ellerin, yüreğin dert görmesin  :)

ATAAN

Çok teşekkürler ediyorum güzel yorumunuz için

Tolga55

cirkin bir paylasim  hic begenmedim silinmeisni taleb ediyorum gereksiz yer kapliyor forumda  tickoff:)

ATAAN

Tolga55

plejaden

rica ederim ataan  dance:)

ama bir bakıma tolgaya katılmamak elde değil, insana kendini bir bakıma kötü hissettiriyor, yani neleri kaçırdığımızı demek istedim  :zopa:

kirsehir7

ayy varya gülmelten karnima agrilar girdi okudum forumuda.  :haha:  :haha:  :haha:

inanmiyorum sana tolga yaa hem kadinin kurabilyelerini ye hemde bagir ha ha ha  kop:)  kop:)  kop:)